Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Strojírenská výroba: - obrábění kovů - soustružení, frézování - zámečnické práce.

Výroba: -kované ploty, brány včetně pohonu -CNC obrábění -práce na frézovaných, soustružnických centrech -obrábění odlitků, nerezu, výkovků -výroba strojních dílců malosériových i vícesériových -nerezové dílce, nerezové zábradlí, komponenty.

Hromadná výroba, plechových dílů na excentrických a hydraulických lisech do 250t.

Cyklo dílna. Prodej jízdních kol Oprava, servis jízdních kol, koloběžek, elektrokol. Oprava kočárků. Šití sedacích vaků na míru. Čalounické práce. Čalounění křesla, židle, interiéru automobilů, autobusů, vlaků i motocyklových sedel. Broušení nožů, nůžek.

Konstrukce a výroba nástrojů Specializujeme se na výrobu konstrukcí a nástrojů pro lisování plechových dílů. Výroba přípravků, nářadí a jednoúčelových strojů Výrobu přípravků, nářadí a jednoúčelových strojů pro lisování plechových dílů zajišťujeme pro automobilový průmysl, strojírenství či telekomunikace. Strojní výroba Zabýváme ...

MESIT (člen skupiny OMNIPOL) vyvíjí a vyrábí vysoce specializované výrobky a systémy. Jejich kvalita je prověřena v těch nejnáročnějších oborech, jako je letectví či vojenský průmysl. Technologicky vzájemně provázané společnosti skupiny MESIT jsou schopny poskytovat komplexní výrobky a služby. Kooperace mezi společnostmi probíhá v oblasti na ...

Společnost Václav Navláčil - VN kovo sídlící v okrese Uherské Hradiště je ryze česká výrobní firma působící více než 20 let v oblasti kovovýroby a zakázkového zámečnictví. Zabýváme se přesnou kusovou a malosériovou výrobou na CNC centrech i na klasických obráběcích strojích a dále zámečnickou výrobou (oplocení, zábradí, brány, regály, skříně, ...

Společnost František Horský se zabývá zámečnickou výrobou a kovoobráběním. Naše strojové vybavení nám umožňuje provádět soustružnické a frézařské práce, střihání plechu do tloušťky 4 mm, obrážení, vrtání a sváření metodou Mag, Mig a Tig. Mezi naše zákazníky patří především firmy zabývající se výrobou elektroniky, výrobou automobilů, zpracováním ...

Firma ZNOSTRO se zabývá obráběním kovů a plastů. Dodáváme svařované kovové dílce a konstrukce. Zajišťujeme kusovou, sériovou i malosériovou výrobu. Provádíme CNC soustružení, vrtání, broušení, frézování a dělení materiálu a jeho povrchové úpravy.

TOMAS s.r.o. Holohlavy - Zabýváme se kompletní výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Přímo zajišťujeme opravy a montáže, včetně servisu u cukrovarnických zařízení. Vyrábíme a opravujeme náhradní díly pro kolejové stroje. Provádíme drobnou kovovýrobu dle přání a specifikace klienta.

Nabízíme svařování hliníku a nerez oceli. Vyrábíme jednoúčelové stroje a zařízení na zakázku. Práce: - svářečské - kovoobráběčské - strojní zámečnické - nástrojářské.

Zakázková výroba - CNC obrábění - díly z ušlechtilých ocelí a hliníkových slitin.

Výroba a montáž výtahů byla ve Velkém Meziříčí zahájena již v roce 1957, trvá tedy více než půl století a za tu dobu se zařadila mezi tradiční obory činnosti v našem městě. Byla umístěna v bývalém Podhradském mlýně, který v té době sloužil jako strojírna

Vývoj, výroba, ostření speciálních rotačních a stacionárních řezných nástrojů pro třískové obrábění. Nabídka upínacích systémů a speciálních nástrojů s výměnnými břitovými destičkami. Vývoj, výroba nástrojů pro ozubení. Dodavatel komponentů pro automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký průmysl.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Společnost Element Display s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění plechů a výrobu stojanů, držáků a výrobků pro manipulační a skladovací techniku.

Společnost Moravská lakovna s.r.o. realizuje povrchové úpravy kovových dílů - tryskání a lakování

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Společnost PROHYDRAL s.r.o. se zabývá výrobou hydraulických bloků a systémů, vrtáním hlubokých otvorů, nástrojářstvím a broušením.

Výroba: -příruby-ploché přivařovací (svařovací) z uhlíkové oceli podle norem ČSN* a DIN*, zaslepovací, otočné, atypické (kruhové) podle požadavků zákazníka -svařovací kroužky. Služby: -obrábění (hrotový soustruh, svislý soustruh, poloautomatický soustruh) -vrtání na radiálních vrtačkách s průměrem maximálně 80 mm** ...

Výroba strojů na výrobu, zpracování a zušlechťování skla či skleněného vlákna. Nabídka pásových chladicích pecí, pekařských pecí, ocelových konstrukcí, jednoúčelových sklářských strojů a dalších. Zajištění servisních služeb, revize elektrických a plynových zařízení či montážních prací.

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnické práce, zakázková výroba, montáž: -garážová vrata, dveře, okna, ploty, rošty, branky, zábradlí, schody, mříže, stojany kovové konstrukce, skladové kontejnery. Prodej, servis: -technické plyny, propan butan -svářecí a autogenní technika.