Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kovárna VIVA je jedna z nejmodernějších kováren střední Evropy. Výroba: - zápustkové výkovky z legovaných, mikrolegovaných, uhlíkových a konstrukčních ocelí.

Výroba forem pro tvarování výlisků z fólií PVC, PET, flokáž a PSH v síle 0, 2 mm - 3 mm metodou vakuového i přetlakového pozitivního a negativního tvarování, včetně mechanického předtvarování.

Havarijní, poruchová služba -topení -voda -plyn. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské -zámečnické -pokrývačské -klempířské -veškeré montážní práce plošinou (dosah MP** 16m*). Možnost termínovaných objednávek.

Prodej, velkoobchod: -barvy, laky -barva fasádní, interiérová -fasádní barvy akrylátové, silikátové a silikonová, bílá a probarvená -omítky, omítka -penetrace -renovační materiál, speciální laky a zateplovací systémy značky DÜFA -malířské potřeby, drogerie -ochranné pracovní pomůcky -pryskyřičné a akrylátové bílé i barevné nátěrové ...

Strojírenská výroba: - CNC soustružení - CNC frézování - obrábění - broušení Montáže podsestav měřících a kontrolních pomůcek, nebo celých strojů.

Společnost CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. se zaměřuje na technologie vstřikování plastů, forem a nástrojů. Provozujeme vlastní nástrojárnu a vstřikovnu plastů, nabízíme konstrukce, výrobu a aplikace horkých systémů na vstřikování plastů. Jsme schopni zajistit komplexní řešení forem od konstrukčního návrhu formy po dodávku kompletního nástroje i ...

Servis, opravy strojních a technologických zařízení. Kovovýroba, zámečnictví, ocelové konstrukce.

Práce, prodej: -kovovýroba -obráběčské -soustružnické, frézařské -obrábění, opracování, práce na cnc strojích -strojní zámečnické práce.

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce - suchá výstavba - zateplování a opravy fasád - provádění keramických obkladů a dlažeb - projekční práce Projektování rodinných a bytových domů. Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - haly - schodiště - obrábění Autodoprava

Výroba: -elektro-mechanické součástky -lisovna, lisování kovů -nástrojárna -výroba střižných nástrojů -produkce zejména pro automobilový průmysl.

Výroba: -kované mříže, vrata -krbové nářadí -bytové doplňky -vývěsní štíty -znaky firem, písmena (z barevných kovů). Oprava, restaurování: -historické -slohové -kovářské.

Strojírenství. Výroba: -přepravní zařízení pro dřevařský průmysl, dřevozpracující závody -strojní zařízení, stroje -zvedací a dopravní zařízení -stavba strojů s mechanickým pohonem -kovovýroba, kovoobráběčství -strojní zámečnictví.

Práce: -kovářské -kované zábradlí, ploty, brány, mříže, krbové nářadí, kliky, štítky, panty, židle, stolky, vývěsní štíty a mnoho dalšího. Ostříme: -krumpáče, motyky, sekery, klíny na dřevo atd. Provádíme: -různé opravy včetně podkování koní.

Jiří Růžička se zaměřuje na pískování, zinkování, lakování a tryskání suchým ledem.

TORATECH s.r.o. se zaměřuje na strojírenství, výrobu vstřikovacích forem pro automobilový průmysl a distribuci obalového materiálu.

Patrik Panenka provozuje zámečnictví: - klíčová služba - nouzové otevírání dveří - bezpečnostní dveře.

Služby: - kovoobráběčství - zámečnictví, výroba svařenců do 5t

Výroba, montáž: -pasivní zabezpečovací prvky, bezpečnostní mříže -ocelové konstrukce -okna, dveře z hliníkových profilů -nerezové výrobky GASTRO - mycí stoly, regály, digestoře aj. -zakázková kovovýroba. Montáž: -hliníkové žaluzie -vrata s motorovým pohonem, Hörmann -automatické posuvné brány. Práce: -zámečnické -sváření, ...

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obiloviny - řepka - krmné plodiny. Živočišná výroba: - chov - hovězího dobytka, skotu - chov - prasata. Prodej: - náhradní díly - zemědělská technika. Opravy, servis: - zemědělské stroje, mechanizace. Práce: - zámečnické - soustružnické - vodoinstalatérské - ...

-Velkoobchod a maloobchod -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Klempířství a oprava ...

Zemědělská činnost. Zemědělská prvovýroba, výroba: - rostlinná - živočišná - zemědělské produkty. Doprava, autodoprava silniční: - osobní - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní přeprava. Kovovýroba, kovoobrábění.

Výroba: -kovovýroba -pálení CNC laserem a plazmou -zpracování plechu, ohraňovací lisy -svařování CO2 a svařovacím robotem -výroba krbových vložek a příslušenství -kooperační práce

Kovovýroba, montáž, zámečnictví: -ocelové konstrukce -technologické prvky -montáž kompletních technologických výroben -nerezové prvky -sváření nerezu.

Závod Emulze Kolín Bývalé Stavby silnic a železnic, a.s. Práce: - zemní - železobetonářské - tesařské - svářečské. Výstavba a oprava: - komunikace, polní cesty - zpevněné plochy - kanalizace - mosty. Asfaltové koberce a mikrokoberce: - pokládka - frézování. Bourání, rozrušování hydraulickým kladivem KRUPP. Doprava: ...