Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Pavel Hospodka se zaměřuje na obráběčství. zámečnictví, nástrojářství.

Společnost GMC tech s.r.o. se zabývá obráběním se specializací na výrobu ozubení. V současné době máme k dispozici kompletní portfolio strojů pro výrobu standardních typů ozubení včetně měřicích přístrojů pro jejich kontrolu. Disponujeme rozsáhlým sortimentem nástrojů pro výrobu ozubení. Provádíme: - výrobu ozubení, - CNC obrábění, - ...

Prima Officina, s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, kovářství a realizuje interiéry, dveře, okna a mříže.

Zámečnictví, nástrojářství

Společnost ACE-TECH s.r.o. nabízí CNC soustružení a CNC obrábění velmi přesných soustružených a frézovaných dílů. Zaměřuje se na složitou a technologicky náročnou výrobu. Tomu odpovídá nejnovější technologické vybavení. Kromě běžně obráběných uhlíkových a nerezových ocelí obrábí standardně také nástrojové a těžko obrobitelné oceli a slitiny ...

Zdeněk Čambala se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a obráběčství.

Jan Vašek se zaměřuje na výrobu plotů, bran, branek, strojních součástí a na svařování.

Zámečnictví, nástrojářství

Jiří Zich se zaměřuje na obkladačské, instalatérské, zednické a zámečnické práce.

Jitka Houfková se zaměřuje na galvanizérství a smaltérství.

Jonáš Jan se zaměřuje na zámečnické práce, výrobu branek, vrat, plotů, zábradlí a přístřešků.

Josef Rosecký se zaměřuje na vodoinstalatérské, malířské, dokončovací stavební, elektroinstalatérské a zámečnické práce.

Luboš Ledvinka se zaměřuje na zámečnické a nástrojářské práce.

Martin Šenk se zaměřuje na montáž sádrokartonů, zateplování objektů a zámečnictví.

Zámečnictví, nástrojářství Kominictví

Oprava, servis, prodej: -šicí stroje. Broušení: -nůžky -nože -mlýnky -pily.

Hlavní náplní společnosti Czech Metal Works, a.s. je opracování hliníkových odlitků. Opracováváme ocel, nerez, slitiny hliníku a plast.

Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Broušení - kovy Povrchové úpravy - kovy

Společnost NC Line a.s. poskytuje svým zákazníkům komplexní servis v oblasti kovovýroby. Provádíme zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování, vrtání, prorážení a tváření různých otvorů a také se zaměřujeme na zámečnické práce. Současně zajišťujeme také galvanizování, žárové ...

Společnost Pavel Svoboda se zabývá montáží a opravou hromosvodů. Nabízíme dodávku, montáž i rekonstrukce hromosvodů pro pro všechny typy objektů, od rodinných domů, až po rozsáhlé prodejní a výrobní haly. Věnujeme se také zámečnickým pracím, vyrábíme světlíky, zábradlí mříže atd. Činnost: - dodávka, montáž a rekonstrukce hromosvodů - ...

Společnost DYBR s.r.o. nabízí zámečnické práce. Zabýváme se výrobou drobných součástek a kompletací dílů. Provádíme soustružení, řezání a frézování. Činnost: - zámečnické práce - výroba drobných součástek - kompletace dílů - soustružení - řezání - frézování. Sídlíme na adrese Pechova 1312/31, Brno - Židenice.

Společnost Radim Drak se věnuje vodoinstalacím a svařování. Služby nabízime soukromým zákazníkům i firemní klientele. Používáme kvalitní materiály a moderní technologie. Činnost: - vodoinstalace - svařování. Sídlíme na adrese Na Lukách 736/24, Ostrava - Stará Bělá.