Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Nástrojárna. Výroba: - příchytky pro upevnění a vedení potrubí.

Práce: -strojírenství - strojírenská výroba -kovovýroba -třískové obrábění kovů -nástrojářství -tváření kovů: -lisování, válcování -zakázková výroba součástek, náhradní díly strojů. - CNC frézování - broušení na BPV80

Komplexní dodávky: - technologií výroby součástek v oblasti automobilového průmyslu - systémy centrálního upínání Konstrukce, přesná výroba: - přípravků a upínačů Systémy upínání k pevným dorazům: - systémy upínání součástek

Nástrojárna. Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, broušení, vrtání a elektoobrábění Výroba, prodej: - formy na plasty.

Zastoupení rakouské firmy Mould & Matic Solutions GmbH v ČR. Nástrojářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nástroje -vstřikovací a tvarovací formy pro plasty -automatizačních zařízení. Generální opravy: -forem, strojů a zařízení.

Strojírenská výroba, kovovýroba: -řezné ocelové nástroje. Frézy: -ocelové, kuželové, tvarové, kotoučové, rychlořezné frézy Vrtáky: -ocelové. Tepelného zpracování kovů: -vakuová kalírna ocelí.

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.

Konstrukce, výroba: - vstřikovací formy na plasty - formy vyfukovací, vakuovací a na gumu.

Obrábění rotačních součástí. Ostření: - nástroje na NC ostřičce. Frézařské práce. Broušení. Výroba: - frézy - vrtáky - výstružníky - záhlubníky.

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství, kovovýroba.

Práce: -strojní zámečnické,zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství.

Strojní zámečnictví. Práce: -zámečnické na zakázku.

Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství -obráběčské,obrábění kovů -zednické,zednictví.

Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství. Výroba: -nástroje,nářadí.

Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství.

Práce. -zámečnické,zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství -truhlářské,truhlářství -podlahářské,podlahářství.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství

Autoopravna,autoservis,oprava,servis: -automobily: -karosářství. Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví -nástrojářství,nástrojářské.

Práce: -strojní zámečnické,zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce a opláštění budov.