Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Naše firma se zabývá službami pro zemědělství, zahradnictví, lesnictví. Nabízíme výrobu kovových konstrukcí a výrobků, povrchové úpravy i svařování kovů, nakládání s odpady, likvidace vybraných materiálů včetně recyklace. Dále zpracování a likvidaci dřevních materiálů, sériové soustružnické a frézařské práce.

Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídlící v Jihomoravském kraji se již více než 50 let specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil. Na základě dlouholetých zkušeností v této oblasti výroby, a tím pádem velké znalosti oboru, nabízíme pouze kvalitní a přesné výrobky. Našimi hlavními odběrateli jsou především ...

Zaměřujeme se na kusovou výrobu, malé a střední série. Děláme i větší série, a to v případě výroby součástek, jako jsou šrouby průtokové či duté, matice včetně převlečných či korunových, podložky, futra, průtoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdla, redukce, zátky. Vyrábíme z tyčového materiálu nebo obrábíme dodané polotovary dodané ...

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Služby v oblasti strojírenství: - zpracování plechu - povrchové úpravy výrobků - montáže. CNC obrábění (frézování, soustružení) a svařování. Výroba pro: - automobilový průmysl - textilní průmysl - potravinářský průmysl - energetický průmysl - těžební průmysl.

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Společnost KOVOKASAL se zaměřuje na CNC obrábění pro kusovou i sériovou výrobu a při spolupráci s externí firmou se mohou postarat také o tepelné zpracování a povrchovou úpravu.

Společnost Jamotech s.r.o. se zaměřuje na konstrukci 3D modelů, výrobu zařízení pro slévárny, forem pro vakuové tváření plastů a laminátových forem.

Petrek s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou a zámečnickou výrobu, CNC obrábění a konstrukční a poradenskou činnost.

Společnost se zaměřuje na výrobu bran, branek, plotů a zábradlí. V rámci této činnosti zajišťuje kromě výroby také vizualizaci, povrchovou úpravu a montáž. Dalšími činnostmi je drobné obrábění, broušení, svařování a opravy drobných konstrukcí.

Služby: - zámečnictví, sváření a obrábění kovů - výroba vzorků, návrh na změnu technologie výroby - zpracování a kontrola zakázek - balení a expedice

Milan Gajdošík se zaměřuje na kovovýrobu, obráběčství a svařování.

Kovovýroba: -strojírenská kusová na zakázku. Práce: - na konvenčních a CNC strojích včetně povrchových úprav: - soustružnické, soustružení kovů - frézařské, frézování oceli - brusičské, broušení železa. - obraběčské, obrábění. - montážní práce sestavy a podsestavy.

Společnost TZK Teplice s.r.o. se již od roku 1998 zabývá tepelným zpracováním kovů. Poskytujme tepelné zpracování materiálů tř. 11-19XXX, kalení, cementování, žíhání a indukční kalení. Současně také nabízíme pískování, svařování a kovoobrábění. Samozřejmostí je vyhotovení protokolu o průběhu práce a konečného měření ke každé zakázce. V rámci ...

Zámečnické práce, kovovýroba, třískové obrábění

Kovářství, podkovářství Galvanizérství, smaltérství Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Společnost Pavel Jeřábek prodává hliník, hliníkové profily a plechy. Nabízíme standardní hliníkové profily: tyče, jekly, profily různých tvarů atd. Dalším našim zaměřením je kovovýroba, CNC obrábění a zámečnictví. Hliník a hliníkové profily nabízíme běžně ve slitinách – EN AW-6060/6063 T6, EN AW-6082 T6. Hliníkové profily můžeme nařezat či ...

CNC obrábění Obrábění na dlouhotočných automatech, na šestivřetenových automatech. Válcování závitů. Broušení na bezhrotých bruskách.

Práce: - třískové obrábění na klasických i CNC strojích - všechny materiály, převážně slitiny hliníku. Výroba a konstrukce: - formy - převážně forem pro odlévání metodou vytavitelného modelu.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Opravy silničních vozidel -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, ...

Společnost LAM leštění s. r. o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti leštění kovů a nástrojářských prací. Jsem tradičním dodavatelem leštěných produktů pro automotive a jiné průmyslové obory. Leštíme razící nástroje, vstřikovací formy, formy na tlakové lití hliníku či postupové nástroje. Naleznete nás na adrese Ke Mlýnu 253, Jindřichův ...

JOSEF MEYER QUALICOMP s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a zakázkovou výrobu komponentů, svařování, mechanické zpracování a montáž.

Zámečnická výroba, kovovýroba: -mříže -ploty -ocelové konstrukce -vrata -brány -ocelová schodiště -zábradlí -stavební zámečnictví -soustružení -svařování.

Společnost LASER-TECH, spol. s.r.o. má dlouholetou tradici v oblasti komplexního zpracování plechů pomocí CNC technologií. Mezi námi poskytované služby tedy patří laserové řezání plechů, CNC ohraňování, svařování metodou MIG/MAG a WIG (TIG), vrtání, závitování a také laserové popisování a značení. Sídlo společnosti najdete na adrese Vejdovského ...

Kovo FK, s.r.o.poskytuje výrobu cykloidních převodovek, frézování, soustružení a kovoobrábění