NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Řemeslo: -zámečník -svářeč. Kovoobrábění.

Firma Jan Hauzr působí převážně v Karlovarském kraji (není ale vyloučena práce i za hranicemi našeho kraje). .Hlavní činností společnosti je povrchová úprava kovů. Provádíme předúpravu povrchů tryskáním, tlakovým i vysokotlakovým mytím vodou, dále metalizaci, sanace, nátěrové systémy, fasádní nátěry a protipožární nástřiky.

Řemeslo: -zámečník -strojní zámečnictví.

Výroba - autodoplňky Zámečnické práce Výroba - zámky - kování

Řemeslo: -zámečník -zámečnické práce.

Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - chromování

Výroba - vrata Výroba - schody Výroba - mřížestavební zámečnictví - zámečnické práce

Soustužnické a frézařské práce

Autobusová doprava: -vnitrostátní -meziměstská -zájezdová -zahraniční -autojeřáb AD** 20 tun*. Autoservis,autoopravna,oprava: -nákladní auta -autobusy. Práce: -zámečnické -klempířské -potrubářské -svářečské. Stavební činnost. Kontejnery řetězové,hákové. Další telefon 724213613.

Chromování doplňků na motocykly a automobily Zámečnické práce chromování

Poskytuje - zprostředkovatelské služby v oblasti obchodu Veškeré zámečnické práce

Obrábění - frézování - soustružení

Poskytuje - poradenství v chemické bezpečnosti a nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a přípravky - problematika REACH Prodej - fotoaparáty - filmy - objektivy - video kazety - kompletní vybavení foto/video Poskytuje - poradenská činnost v oblasti povrchových úprav kovů

Topenářské práce Podlahářské práce Zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Zámečnictví Vodoinstalační práce

Instalatérské práce Instalatérské práce Topenářské práce Kovovýroba Instalatérské práce

Kominické práce Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Servis - plynová zařízení Stavební práce Zámečnické práce Vodoinstalatérské práce