NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Společnost Pavel Svoboda se zabývá montáží a opravou hromosvodů. Nabízíme dodávku, montáž i rekonstrukce hromosvodů pro pro všechny typy objektů, od rodinných domů, až po rozsáhlé prodejní a výrobní haly. Věnujeme se také zámečnickým pracím, vyrábíme světlíky, zábradlí mříže atd. Činnost: - dodávka, montáž a rekonstrukce hromosvodů - ...

ZLKL svým zákazníkům nabízí širokou škálu strojírenských činností: - obrábění - lisování - svařování - povrchové úpravy - 3D kontrolu kvality - vývoj a konstrukci Díky své komplexnosti, kvalitě, schopnosti rychle reagovat na požadavky klienta a přijatelným cenám dlouhodobě roste tržbami i počtem zaměstnanců. Dodává především do ...

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Vysekávání a laserové pálení na CNC strojích.

Zámečnické práce: - CNC ohýbání, laserové dělení plechů. Galvanovna: - zinkování, niklování, chromování technické, fosfátování, odrezení, odstranění okují.

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

SV výrobní, s.r.o. je firma s dlouholetou výrobní zkušeností, která se zaměřuje na kovoobrábění a výrobu evolutních, šroubových a listových pružin včetně pružících elementů. Působíme nejen v celé České a Slovenské republice, ale také v zahraničí.

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Autočalounické práce Prodej - dekorační reklamní rohožky Zušlechťování a povrchové úpravy materiálů flockem

Výroba: - ocelové konstrukce dopravních systémů - zakázková kovovýroba. Práce: - svářečské - soustružnické.

Firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku je zámečnictví se zaměřením na zakázkovou kovovýrobu, kde vám poskytnou záruku kvality na odvedenou práci. Hledáte vhodnou a kvalitní stínící techniku, žaluzie, rolety nebo garážová vrata? Jsme zde pro vás. Svým zákazníkům zajistíme poradenství a odbornou montáž včetně záručního i pozáručního ...

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Firma se zabývá kovoobráběním. V rámci strojního obrábění provádíme elektroerozivní řezání, vrtání a hloubení, CNC obrábění, broušení, soustružení, pískování, svařování, měření, povrchovou úpravu kovů.

Výroba otěruvzdorných komponentů pro drtící, třídící a recyklační zařízení. Nástrojárna.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

GALVANOVNA. Úprava kovů: Galvanické pokovení: - zinkování - niklování - fosfátování - tvrdochrom. Rozměr zboží maximálně: - 1400 mm x 700 mm x 600 mm. Po dohodě možno i větší kusy.

Firma zajišťuje konstrukci, výrobu a montáž lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Výroba sériových i prototypových nástrojů.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Služby: - obrábění na CNC strojích - zámečnická výroba dílů, sestav - výhradní dovozce objektovacích systémů firmy MFK pro ČŘ a SR.

SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o. je rodinná firma z České republiky. Je tradičním výrobcem odlitků ze šedé litiny. Slévárna disponuje vlastní modelárnou a zaměřuje se na povrchové úpravy a výrobu odlitků například pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl. Působí nejen v Prostějově, ale také v celé České republice a v zahraničí.

Pálení laserem. CNC vysekávání. Ohraňování. Montáž a kompletace. Svařování. Obrábění. Závitování kovů. Povrchové úpravy.

Společnost REGENA, spol. s r.o. se specializuje na odtavovací stykové svařování kolejnic všech běžných tvarů, regeneraci kolejnic a výrobou přechodových kolejnic pro přechod z jednoho tvaru kolejnice na druhý. Dále mezi naše služby patří manipulace s kolejnicemi soupravou SDK II, opravy drobné traťové mechanizace, zámečnické a kovářské práce. ...