NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Zámečnictví Blacksmith Zámečnická kovovýroba: -mříže, brány, oplocení, držáky a stojany, schodiště, kotce -postele, židle, stoly -krbové nářadí, udírny, dvířka kamen -pro šerm, myslivost: -nože, sekery, damaškové -historické zbraně - repliky -drátěné košile - volební palcáty

Strojírenská výroba: - svařování - nerez - hliník, měď, bronz - barevné kovy - výroba jednoúčelových strojů - montáže sestav. - výroba hliníkových pramic - výroba hliníkových lodí - hliníkové lodě na zakázku

Strojírny Loštice s.r.o. se zaměřují na CNC obrábění a zámečnické práce. Provádíme obrábění rozměrných svařovaných konstrukcí, těžkých odlitků i základových desek. Mezi naše činnosti patří také řezání plasmou, stříhání plechů či svařování. Najdete nás v Lošticích, nedaleko Mohelnice. Strojírenská výroba, práce: - CNC obrábění - obrábění ...

Odborníkem na galvanické zinkování a práškové lakování na zakázku je firma FESTA SERVIS spol. s r. o. v Olomouci, která také mimo jiné zajišťuje i prodej práškových barev. Firma FESTA SERVIS spol. s r.o. zavedla jedny z nejmodernějších technologií galvanického zinkování a práškového lakování s plně automatizovaným provozem, které jsou v souladu ...

Opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Zakázkové kovoobrábění, zejména frézování na CNC frézkách a na klasických soustruzích. Zajistíme kusovou i sériovou výrobu.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

- úprava povrchu kovů před práškovým lakováním - práškové lakování ocelových, hliníkových a pozinkovaných prvků - technologie komaxit - práškové lakování plechů, kovových konstrukcí, disků aut, trubek, rámů a profilů, drátěného systému, svařovaných dílů a odlitků.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Výroba: - ozubená kola a pastorky včetně tepelného zpracování (kalení, zušlechťování, nitridace a galvanického pokovení.

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Nástrojárna Výroba: -zápustky -přípravky -střižné nástroje.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

Výroba, maloobchod, prodej: - galanterní, kufrové kování - lisování kovových dílů - ražení, sekání, lisování - autodíly (dveřní výplně, zadní plata) - výrobky z plastů - vstřikování, lisování plastů. Vývoj, konstrukce, výroba, poradenství: - střižné nástroje - lisovací formy - formy (na plasty, na tváření kovů za ...

Výroba: - závěsné a kotvící prvky určené k montáži sádrokartonů. Divize: Nástrojárna: - soustružení, frézování, broušení, elektroerozní obrábění - výroba nástrojů. Lisovna. Drátěný program.

Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Výroba: -mobilní porobetonové stavby PRAKTIK -plynové stanice CNG -pórobetonové stavby pro plynárenství. Kovovýroba, zámečnické práce, umělecké kovářství. Autodoprava IVECO valník bez plachty.