NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -mříže -zábradlí -na balkony -vyplňujíce komůrkovým polykarbonátem desky -vrata -ploty -kamnové roury -kotelní roury -okapy -žlaby -veškeré kovové výrobky. Prodej: -plyn Linde -pro výrobu CO2, CORGON-svařovací -ACETYLEN, ARGON, BOGON-pro hospody -CO2-potravinářský+svařovací ...

Strojní servis: -broušení válců (automobilový průmysl).

Broušení strojních nožů do délky 2m: -tvrdokov -HSS (šlechtěná ocel) -nástojářská ocel. -nože pro řezačky papíru -hoblovací nože -padací nůžky-klempířské. Soustružení-350x2, 5 m.

Práce: -zámečnické -stožáry veřejného osvětlení.

Kovovýroba. Výroba keramických strojů. Strojní obrábění kovů. Zámečnictví.

Velkoobchod, maloobchod: -ruční elektrické nářadí NAREX -řezné nástroje pro strojírenskou výrobu -brusivo -nářadí na obrábění kovů -potřeby pro řemeslníky-kovoobráběče. Služby: -nožířství -ostření nástrojů -výroba nožů na zakázku.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Zámečnictví: -ploty, oplocení pozemků -vjezdové brány posuvné, dvoukřídlé -garážová vrta -elektrické pohony -zámečnická výroba -bezpečnostní dveře, mříže.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické.

Výroba: -zdravotnické přístroje -zdravotnické prostředky Kovoobrábění: -soustružnické práce na CNC strojích -bezhrotové broušení -možmost kooperace.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -svářečské (nerez, ocel) -soustružení -frézování -konstrukce -výroba vrat, plotů, schodišť.

Veškeré kovářské práce. Umělecko-kovářské práce. Práce na zakázku-dle přání: -ploty -vrata -ozdobné mříže -svícny -vybavení ke krbům -kování dveří-kliky, panty -kostelní kříže na věže -brány k historickým objektům. Klasická stará kovářská práce.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Kovářství a zámečnictví. Výroba: -vjezdové brány -plotové díly -zábradlí -kované mříže -kované polotovary. Zakázková kovovýroba. Prodej kovových polotovarů.

Výroba: -drobné kovové zboží -zahrádkářské ruční nářadí -stavební škrabky, lopaty -zámečnické práce. Prodej: -plastová hřabla na sníh -kované nářadí.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Kovovýroba. Obráběčské práce, lisování a válcování kovů.

Areál Škoda Plzeň / ET Doudlevce. Stavební práce: -zhotovení nových a oprava starých dílenských podlah -sanace, opravy poškozených železobetonových konstrukcí -povrchová úprava jímek -injektáže betonů pryskyřicemi -spojovací můstky mezi starým a novým betonem -mechanické vyztužování železobetonových konstrukcí -kotvení ...

Orientujeme se převážně na hospodárnou kooperační výrobu součástí, a to především technologií třískového obrábění s možností sestavení jednoduchých montážních podskupin vč. řídícího systému či hydrauliky. Nabízíme: - komplexní dodávky hotových dílů včetně materiálu, zhotovení dílů z Vašeho materiálu nebo provedení pouze jednotlivých operací. ...

Sklenářství: -zasklívací systémy -zasklívání lodžií -zámečnické práce.

Pokrývačské, klempířské, tesařské a bourací práce. Montáž sádrokartonu, montáž střešních oken, montáž hromosvodu včetně revize . Realizace střechy s dodáním projektové dokumentace.Stavební zámečnické práce.

Zámečnické a montážní práce. Realizace fotovoltaických elektráren Stavba plotů a oplocení. Nátěry šikmých a rovných střech. Dodávková autodoprava.