NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Výroba - výpalky Obrábění - dělení materiálu Svařování

Kovoobrábění Zámečnictví - průmyslová zařízení

Prodej - klempířské prvky a plechy Ruční ohýbání ocelových a pozinkovaných plechů Zámečnické práce

Malířské práce Truhlářské práce Sádrokartonářské práce Stavební práce Zámečnické práce

Elektroinstalační práce Zámečnické práce

Soustružení, obrábění, frézování - železné i neželezné kovy a plasty

Zámečnické práce stavebního charakteru: -vrata, zábradlí, schodiště ocelové konstrukce. Svařujeme nerezové materiály, rozvody TUV a výměníkové stanice.

Výroba - kovový nábytek Výroba - kovové ploty, zábradlí Zámečnické práce - kovářství

Prodej - žaluzie - rolety - síťky do oken Prodej, kompletní servis - okna - dveře Broušení - nože - nůžky Zámečnické práce - - klíčové centrumvýroba, prodej a servis - klíče - autoklíče (i s čipem)servisní služby - nouzové otevírání zabouchnutých a zamčených dveřímontáž, opravy a servis - ...

Silniční nákladní doprava Pořez - dřevo Obchodní činnost s potravinářským a nepotravinářským zbožím Zemní práce Zámečnické práce

Výroba - balkony Výroba - oplocení Výroba - zastřešení pergol Kovovýroba

Zámečnické práce - kovovýroba

Svařování nerezu metody mig, mag Zámečnická výroba

Výroba - kovové schody - zábradlí Výroba - ocelové konstrukce Kovoobrábění - soustružení - frézování Výroba - jednoúčelové stroje Svařování Zakázková kovovýroba - zakázkové zámečnictví

Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Poradenství v oblasti ultrazvukového svařování plastů Poradenství v oblasti ultrazvukového svařování plastů

Karosářské práce - automechanické práce Opravy - plasty automobily, motocykly Likvidace pojistných událostí (včetně náhradního vozidla) Svařování plastů (automobily, motocykly)

Truhlárna Výroba - slévárénské modely Kovovýroba

Zámečnické práce - kovovýroba

Sádrokartonové práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce