NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Naše firma nacházející se 20 km jižně od Prahy se zabývá strojním obráběním na CNC - čtyřosých strojích s možností opracování kovů, neželezných kovů a plastů. Předmětem naší další činnosti je také obrábění na konvenčních strojích. Přesnost a kvalitu výroby nám zajišťuje souřadnicové měřící centrum od firmy Mitutoyo.

Zámečnické práce. Zámečnictví, kovářství: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů.

POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVŮ, POKOVOVÁNÍ: - ocelové konstrukce.

Hlavní činností firmy NOVIS Praha s.r.o jsou veškeré stavební práce, které bezprostředně souvisejí s hydroizolací rovných a šikmých střech, teras a spodní stavby. Hydroizolační práce Klempířské a pokrývačské práce Tepelně izolační práce (zateplování fasád, střešních nástaveb a strojoven) Sklenářské práce (prosvětlení objektů přírodním ...

Tel.č.neověřeno Zámečnictví.

GALVANIC ENGINEERING SERVICE s.r.o. Galvanotechnika: -renovační vrstvy -elektroformování-výroba forem -speciální povlaky na bázi niklu, niklové povlaky -povlakování kovových plastik -výzkum a vývoj-technologie -transfer know-how.

Komplexní NON-STOP havarijní servis, havarijní služba, Praha, střední Čechy. Služby: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - kontroly - rekonstrukce.

Stavební a bourací a zemní práce zateplování fasád truhlářství a zámečnictví malíř, natěrač elektroinstalace, měření a regulace, hromosvody kominické práce ZTI - voda, kanalizace, plyn.

Provádíme komplexní i drobné opravy domů, bytů, chat či zahrad. Nabízíme elektronické zabezpečení objektů

Práce: -čištění okapů -stavební práce na komínech, na střechách -instalatérské práce -zámečnická výroba -stavba a rekonstrukce

Rekonstrukce bytů Stavební práce. Zámečnické práce. Vodoinstalatérské práce.

Výroba: - mříže - vrata - zábradlí - ploty. Zámečnické práce.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

Dodáváme formy pro vstřikování plastů, prototypové i sériové lisování z termoplastů všech druhů, konstrukce forem, korekce designu, nástroje se studenými i horkými vtoky a tryskami. Výtisky pro spotřební i strojní užití, automotive, PC design aj.

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Svářečské a zámečnické práce + Úklidový a údržbářský servis

Firma Renesance – JUDr. Blažek je soukromou firmou založenou v roce 1991, jako firma zabývající se oblastí mechanického zabezpečení bytů, rodinných domů a firem. Byla první firmou, která se specializovala nejen na mechanické zabezpečení, ale i na výrobu náhradních klíčů, včetně prodeje strojů na výrobu klíčů a polotovarů všech druhů cylindrických, ...

Firma Renesance – JUDr. Blažek byla založena v roce 1991. Od počátku své existence se zabývá oblastí mechanického zabezpečení bytů, domů i firem. .

Nabídka pálení laserem, CNC ohybání, klempířské a zámečnické výroby a výroby městského mobiliáře.

Dodávky strojů na zpracování trubek a profilů: - dělicí linky CNC ohýbačky - lasery na plech - trubky - combi. Servis, instalace a školení obsluhy. Broušení pilových kotoučů HSS, HM VHM: - dodávky pilových kotoučů Julia, Kanefusa - diamantové nástroje Schiavon. Materiály pro elektroerozivní obrábění. - mosazné drátky, povlakované ...

Obrábění: - kovové a plastové díly.