NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Laserové opracování profilů a kooperace v kovovýrobě.

Truhlářská výroba: - koupelnový nábytek - dřevěná okna, dveře Klempířství: - veškeré klempířské konstrukce - izolace plochých střech folií - izolace bazénů folií ALKOR Zámečnictví, kovovýroba: - točitých schodišť - mříží - ocelových vrat a dveří - veškerých stavebních konstrukcí pro stavební práce Povrchové úpravy kovů - Úpravy ...

Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.

Činnost - pískování kovových autodílů, disků, rámů nákladních automobilů, vleků, návěsů.

Strojírenská výroba: - průmyslové filtry kapsové, řady FVU - hadicové filtry - tlumiče hluku - vzduchotechnické potrubí - kruhové a čtyřhranné, včetně tvarovek, klapek a příslušenství - ocelové konstrukce. Montáže zařízení. Vypalování, výpaly na CNC řezacím portálovém stroji plazmou do 25mm. Zámečnictví, zámečnická ...

Činnost: - CNC obrábění, frézování - zámečnické práce.

Práce: - kovář, podkovář - kování koní.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové konstrukce - trezorové skříně - kovová schodiště - kovová vrata, ploty.

Činnost: - kovoobrábění - CNC soustružení - obrábění plastů.

Kovoobrábění. obrábění všech druhů oceli, barevných kovů a plastů - řezání závitů řady - M; G; NPT; BSPT; R; ... - broušení nakulato - dělení materiálu automatickou pásovou pilou - dynamické vyvažování rotačních dílů - tryskání (korund F90) - značení mikro úderem

Sériová výroba - CNC kovoobráběnívrtání - CNC frézování - svařování - lisování, dělení materiálu - stříhání plechu - CNC ohýbání trubek a drátů Kovářství.

Provádíme stavby a přípojky plynovodů, vodovodů a kanalizací. Používáme vlastní stroje na provádění protlaků pod komunikacemi, na opravu poškozených komunikací a další. Máme záruční a pozáruční servis na veškeré námi prováděné práce. Z našeho technického vybavení: - sklady a dílny, odstavná parkovací a skladovací plocha - kolová a ...

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Nástrojárna Komaxo sídlí ve středu obce Zvěřínek, která se nachází na půli cesty mezi Sadskou a městem Nymburk.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba - vrata, ploty, mříže, zábradlí - kovové schodiště - nájezdy, balkony.

Činnost - údržba nemovitostí - stavební práce, rekonstrukce - zámečnické práce.

Zakázkové řezání, obrábění, tvarování, intarzování všech druhů materiálů: - vysokotlaký vodní paprsek - laserem. Řezání: - kovy(nerez, železo, hliník, měď, mosaz) - kámen(žula, mramor) - sklo lepené - zrcadlo - plast(molitan, kůže, guma, polyetylen, lepenka, PVC) - trubky, jekly (jäckel) - ohýbání na ohraňovacím ...

Činnost: - restaurátorské práce (čištění, renovace kovů) - renovace starých lustrů - zámečnické práce - čištění fasád, zámkové dlažby - stavební práce.

Práce: - umělecké kovářství - zámečnictví - svařování, ostření nástrojů

Výroba - kované mříže - brány a vrata - dekorace - ploty - kovářství i uměleckévýroba - zvony