NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Fotorealistické vizualizace a animace CNC frézování Tvorba - 3D CAD/CAM software pro vytváření návrhů plavidel

Práce: -broušení a leštění kovů -stavební zámečnictví -kovářské. Kusová zámečnická výroba dle požadavků zákazníka, prodej: -kovové konstrukce, vazníky, poklopy, kovová okna a dveře, plotové dílce, garážová vrata, zábradlí, pevnostní i ozdobné mříže, žebříky, kovový nábytek, výkladce, přímá i točitá schodiště, ...

Služby - řezání vodním paprskem - přebalení a manipulace zboží - skladování - žehlení prádla.

Kovovýroba - zámečnické práce - dělení plazmou - řezání. Výroba - polotovary pro oplocení.

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Provádím klempířské práce, pokrývačské práce, montáže střešních oken, drobné zámečnické práce .

Společnost Vyfiko s.r.o. se zabývá kovovýrobou včetně montáží ocelových konstrukcí, nachází se v Mělníku. Výroba, prodej a montáž: - ocelových konstrukcí, schodiští a zábradlí (u panelových domů) - ploty, brány, vrata - regály, markýzy - stříšky - haly, OK - alumistr - čekárny autobusové. Služby: - 3D vizualizace - prodej a ...

Svářečské práce Zámečnictví - kovovýroba

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Služby: -autojeřábnické. Práce: -zámečnické.

Motoservis - opravy a servis motocyklů. Zámečnictví, zámečnická výroba - zábradlí, brány, branky, vrata. Účetní poradenství - vedení mzdové agendy - daňové poradenství.

Zámečnické práce. Výroba, montáž: -brány -plotové dílce -zábradlí -ocelové konstrukce

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Kovovýroba: - kovoobrábění - soustružení - frézování - broušení - závitování

Svařování a tvarování plastů pomocí horkého vzduchu.

Brousíme dlouhé nože pro tiskárny a knihárny

Výroba - kovové díly pro automobilový průmysl - kontejnerové vozíky - vrata i pro stáje - brány - reklamní stojany - prádelní vozíky - prodejní stojany - drátěnné výrobky - vozíky na dřevo ke krbu i kamnům - nosiče a košíky na jízdní kola - vybavení pro golfová hřiště - okna pro stáje Obchodování se zemědělskými ...