NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba, prodej: - nástrojové a rychlořezné ocele zařazené podle ČSN do třídy 19.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Zámečnictví: - výroba ocelových konstrukcí - provádění zastřešení teras a bazénů.

Kovoobrábění Lisování termoplastů na vstřikovacích strojích BATTENFELD, KUASY do uzavírací síly 100t

Kovoobrábění -frézování -soustružení na CNC strojích Černění oceli brunýrování -povrchové úpravy k černění oceli -lakování -zinkování

Povrchová úprava práškovými barvami: -skladem až 150 odstínů barev různé korozní odolnosti a povrchů -předúpravu provádíme odmaštěním železitým fosfátem, po té oplach vodou, sušení. Velká lakovací linka, průběžná linka: -délky 40m, možné lakování plochých předmětů5.5m -x1.5m, profily5.5m, konstrukce 5.5m -x1.5m x40cm -pec ...

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Výroba - orientační a info systém - světelné reklamy - montážní přípravky pro elektrotechnický průmysl Gravírovánívýroba - firemní štíty - technické štítky CNC obrábění - frézování

Provádíme: - kovovýroba - frézování - lisování - soustružení.

Truhlářské práce Výroba, montáž - stavební výplně Broušení nakulato Kovoobrábění (CNC soustružení, CNC frézování, obrážení, ...) Projekce - stavební výrobky ze skla a hliníku - konstrukce zimních zahrad, zavěšených hliníkových fasád

Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Zakázková kovovýroba. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme, brány dvoukřídlé, brány pojezdové, brány samonosné, vrátka, vrata, ploty, schody, regály, mříže.

Služby: - pískování, ochranné nátěry. - ubytování.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Výroba: - přepravníky litého asfaltu - vařiče na zálivkový asfalt Opravy, servis: - stavební a zemědělské stroje Zámečnictví.

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Obrábění kovů, soustružení, frézování.

Výroba: - světelná reklama - totemy, pylony, světelné panely - reklamní cedule - výstavní stojany - signmaking - LED reklamy, neony - tisk samolepky, laminace, sítotisk. Činnost: - svařování hliníku, nerezu a oceli. - kovovýroba.

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.