NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Systém generálních klíčů. Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek. Bezpečnostní kamerové systémy.

Přesné obrábění hliníkových součástí v oblasti Automotive i pro letecký průmysl. Výroba: - duralové extruze a odlitky pro automobilový, letecký průmysl - přesné obrábění kovových součástí - návrh, konstrukci a výrobu speciálních upínačů a svěráků pro CNC obráběcí centra.

Firma SEADD s.r.o. působí v regionu Uherské Hradiště, její hlavní činností je zakázková výroba a montáže prvků pro vybavení interiérů a exteriérů i městský mobiliář. Vyrábíme kovové, ocelové, nerezové, hliníkové konstrukce, nerezové zábradlí vnitřní i venkovní, zastřešení dveří včetně instalace. Podstatnou část našich zakázek tvoří městský ...

Společnost JK Nástroje s.r.o. působí na trhu od roku 1996. V současné době je naší hlavní specializací sériová výroba přesných součástí a výroba frézovacích nástrojů na zakázku podle výkresové dokumentace nebo také dle dodaného vzoru. S vývojem jednotlivých generací CNC obráběcích strojů firma obměňuje starší generace strojů za modernější, ...

Povrchová úprava materiálů. Tryskání - kabinové pískování. Pískování provádíme v injektorové kabině o objemu 1200 l. Pískování balotinou Pískujeme ocel, nerez, slitiny, plast, kámen, autodíly, auto disky, strojní dílce, starožitnosti a podobné. Broušení, leštění kovových dílců. Leštění plastů a polykarbonátů

Nástrojářství. Ostření, broušení: - nástroje pily, frézy, vrtáky, nože Výroba: - tvarové SK nástroje - HSS nástoje.

Hlavní činností společnosti KOVOBA, s.r.o. je kusová výroba náhradních dílů pro stroje, stabilizačních dílů pro výrobní linky, pozemní zařízení pro letecký průmysl a také výroba ventilátorů. Dodáme i kryty na stroje, držáky pyrometru, kovové konstrukce a zámečnické součásti. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Jihomoravský kraj - Uherské Hradiště, ...

Zámečnictví. Svařování oceli a nerezu: - zábradlí, madla, brány- branky, ploty, schody, mříže, žebříky.

Průmyslová lakovna. Mokré lakování kovových výrobků o různé velikosti. Používáme materiály od dlouhodobě ověřených výrobců barev HEMPEL a COLORLAK.

Svářečské práce - metoda TIG. Zámečnické práce. Výroba v malých sériích: -ploty, brány, zábradlí.

Společnost AutoDOOR Uherský Brod je výrobně-montážní firma specializovaná na privátní garážová vrata, vstupní dveře a průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, požární uzávěry - dveře. Máme za sebou již 25 let praxe v oboru. Zajistíme i kompletní servisní služby pro všechny typy výrobků - reagujeme pružně, servis řešíme obratem, nejpozději ...

Výroba, vývoj: - poplastované plechy, profily - PVC plastisoly - plastové ochranné povlaky, nánosy - plastové ochranné lišty, krytky. Poplastování strojních dílů, kovových částí. Práce, řemesla: -povrchová úprava kovů -práškové lakování -termoplast.

Nerezové zábradlí Sova. Zakázkové zámečnictví vyrábí a montuje zábradlí dle požadavků klienta.

Výroba - vybavení skladů - regálové systémy - regály - policové archivy. Montáž, výroba - lehké ocelové kostrukce. Zámečnické práce - kovovýroba.

Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -reklamní poutače -výrobky z nerez oceli

Zakázková kovovýroba. Frézování a soustružení na CNC strojích. Práce na laserovém řezacím stroji . Sváření TIG, MIG, CO2.

Strojírenská společnost. Vývoj, výroba přesných dílů na CNC strojích. CNC obrábění. Elektroerozivní obrábění. Gravírování do kovů. 3D tisk na zakázku.

Kovovýroba, kovoobrábění, strojírenská výroba: -obrábění kovů, oceli, železa: -soustružení na NC strojích -frézování na NC frézce -broušení na plocho a kulato

Obrábění nerezových materiálů, různých druhů konstrukčních ocelí. Servis čerpadel a elektromotorů všech typů.

Zámečnictví Búlik. Kompletní kovovýroba - kusová a malosériová výroba: - zábradlí, brány, branky, plotová pole, přístřešky.

Práce: -CNC obrábění kovů: -soustružnické, frézařské (soustruh, bruska, fréza). Zámečnická výroba: -vrata -mříže -zábradlí -schodiště. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce: -haly -sklady. Oprava: -zemědělská mechanizace (technika) -secí stroje -postřikovače -stroje pro zemní práce -pluhy. Výroba, ...

Kovovýroba. Provádění povrchových úprav: -práškové lakovaní, prášková lakovna - komaxitování -povrchové úpravy pískování ruční a strojní.

Kovovýroba, prodej: -svařované díly a části stavebních strojů -zámečnické konstrukce -plechové díly. Kovovýroba: -pálení, řezání materiálů laserem -strojní zámečnictví -svařování kovů CO** -obrábění kovů -zpracování plechů -CNC soustružení, frézování. Povrchové úpravy: -práškové lakování -pískování ruční, strojní.

Služby: - CNC obrábění - frézování (3-, 4- a 5-ti osé) - soustružení - broušení - výroba ozubených kol Certifikace ČSN EN ISO 9001:2009 Kovoobrábění, obrábění kovů: - CNC rotační obrábění na strojích: - soustruh Gildemeister CTX Beta 800, CTX 420 Linear, CTX Alpha 300 - HAAS TL 30, ST 20 - SPRY 40, 25 - CNC nerotační ...