NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Služby: - zámečnictví - tesařství - pokrývačství - fasády, izolace.

Svářečské práce. Zámečnické práce. Lisařské práce. Zakázková výroba: - brány, vrata a mříže.

Zámečnictví. Výroba a montáže: -svařované ocelové konstrukce: -schodiště, zábradlí, vrata, přístřešky, ploty a oplocení. Práce: -svařování nerez oceli: -oprávnění TIG, MIG-MAG, obalovaná elektroda -výškové práce horolezeckou technikou.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

Strojírenská výroba. Výroba: -jednoúčelové stroje. -technologické linky. -montážní přípravky. Práce: -obrábění nerez ocelí.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

konstruktérská činnost-střížné, lisovací nástroje.

Čerpací stanice BLOK: -Bojkovice, Nádražní 831, tel.:572641336. Stavební firma. Práce: -stavební: -stavby občanské, průmyslové -zemní: -buldozer, jeřáb, montážní plošina, traktor -hloubení studní -zámečnické, zámečnictví, zámečník -čistění komunikací, haly: -vůz IFA. Pronájem kontejnerových van pro odvoz materiálu. Výroba, ...

Dřevostavby na klíč. Elektroinstalace: - přípojky NN - hromosvody Izolace: - zateplování objektů Veškerá stavební činnost - stavby domů na klíčrekonstrukce - domy - rekonstrukce bytových jader - střechy na klíč - šikmé a rovné - výměna střešní krytiny Zámečnické práce Sádrokartonářské ...

Kovoobrábění, nástrojářství. Práce: -obrábění kovu -tříslové obrábění -kovovýroba -frézování -broušení.

Kovovýroba. Práce: -ostření nástrojů -kovoobrábění, mechanická úprava kovu -zámečnictví.

Práce zámečnické, zámečnictví. Výroba a broušení nástrojů: - pily - frézy - vrtáky - nože.

Vodoinstalatérské, zámečnické a truhlářské práce.

Umělecký kovář. Ruční mečířská dílna. Výroba: -chladné zbraně: -meče, rapíry, dýky -umělecký kovář -repliky historických zbraní.

Komplexní dodávky: - technologií výroby součástek v oblasti automobilového průmyslu - systémy centrálního upínání Konstrukce, přesná výroba: - přípravků a upínačů Systémy upínání k pevným dorazům: - systémy upínání součástek

Práce: -umělecké kovářství: -exteriéry: -brány, mříže, ploty, zábradlí, kování, schodiště -interiérové doplňky: -krby, lustry, nábytek, dělící mříže. -repliky historických chladných zbraní. Sídlo firmy: -Uherské Hradiště 68605, Trnková 429.

Výroba drobného kovového zboží.

Výroba, kovovýroba: -přesné komplety technologií plošného tváření, svařování -gastronomické zařízení, příslušenství nerez -zdravotní nerez příslušenství -nemocniční lůžka -elektrické rozvaděče -atypická výroba -kovové sestavy. Práce: -vystřihování na CNC* lisech -obýbání na CNC* ohraňovacích lisech -svařování plechů ...

Práce: - dělení materiálu - pálení laserem. Poradenství: - investice do živočišné výroby a bioplynových stanic.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Výroba: - závitníky - strojní nářadí Broušení nářadí

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště