NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba: -klíče -atypické klíče -autoklíče a jejich programování. Systémy generálního a hlavního klíče. Komplexní služby v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Prodej: - bezpečnostní, protipožární dveře - kování, trezory - interiérové, bezpečnostní kování - systémy zabezpečení majetku Služby: -nouzové otvírání ...

Nabízíme CNC OBRÁBĚNÍ - KOVOOBRÁBĚNÍ - SOUSTRUŽENÍ - FRÉZOVÁNÍ - KOVOVÝROBU.

Práce: -zámečnictví Výroba: -destilační kotel -rektifikační kotel -destilační a rektifikační chladiče -spojovací potrubí

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -lisování na výstředníkových lisech -broušení, leštění. Výroba na zakázku: -mosazného kování -rekonstrukce, repliky kování (starožitné-hrady, zámky) -ocelová vrata, brány, dveře, zábradlí, ploty.

Zámečnické práce a kovovýroba. Montujeme a vyrábíme kvalitní vrata a brány.

Práce: - předvýroba potrubních dílů - nerezová výroba - výroba ocelových svařenců a konstrukcí - svařování kovů metodou v ochranné atmosféře metodou MIG, MAG, TIG - stěhování a montáže výrobních linek.

Vývoj výroba a prodej reliefně pískovaného skla: - pískování a pískovní kombinované s leštěním - dekorování uměleckého skla i cínem - lehané sklo - práce v architektuře (dělicí stěny nasvícené LED diodami)

Kovovýroba: -ocelové součástky pro turnikety. -soustružení na CNC strojích -laser.

Kovovýroba, výroba: -válce pro válcovací linky a stolice, -válců válcovacích a tvářecích linek pro válcování za studena -strojní součástky Práce: -kovoobrábění, obrábění na CNC strojích.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Stavebnictví. Výroba: - zábradlí, schodiště - plotová pole, brány - pergoly, konstrukce přístřešků. Strojírenství. Atypická zakázková výroba, kovovýroba. - zámečnické konstrukce - drobné dílce - gastro - podnože do potravinářského průmyslu. Kovoobrábění: - soustružení - frézování - vrtání. Povrchové úpravy: - ...

Výroba: Úplné dodávky, montážní podskupiny a součástky -plech, -obrábění, -plasty, -formy. Montáž: -mechanická, -elektrická, -elektronika. Povrchová úprava: -lakování za mokra, -práškové lakování, -zinkování, -cínování, -niklování, -eloxování.

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba, konstrukce: - montážní, svařovací, výrobní a kontrolní přípravky - střižné, ohýbací, tvářecí nástroje včetně náhradních dílů - formy na plastové a pryžové výlisky. Kovoobrábění: - přesně obráběné díly pro výrobu obráběcích strojů.

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Práce: - kovoobrábění - mechanické úpravy kovů.

Nástrojárna. Konstrukce a výroba vstřikovacích forem: - pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl - pro plastové potrubní systémy.

Strojírenská výroba, kovoobrábění: -komponenty, díly do automobilů, autodíly -pro automibilový průmysl. Práce: -obrábění kovů na CNC strojích -frézování odlitků.

Činnost: - broušení a leštění kovů

Činnost: - kovoobrábění - výroba strojních součástek

Umělecké kovářství, zámečnictví - ruční zpracování kovů. Výroba - ploty, brány, mříže, zábradlí - panty, kliky, dvěřní kování - svícny a svítidla - nerezové zábradlí - markýzy, schránky.

Povrchové úpravy kovů. Komaxit - povrchová úprava kovů. Šopování - metalizace

Povrchová úprava a svařování kovů a dalších materiálů tryskáním nebo omíláním. Specializací firmy je jemné tryskání menších dílců, případně jejich omílání.

Práce: -stavební zámečnictví, zámečnické -nástrojářské, nástrojářství. Výroba: -mříže -vrata včetně montáže. Svařování el.obloukem, CO2, TIG,