Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Cukrárna: -kapacita 20 míst -venkovní zahrádka 24 míst. Prodej: -zákusky, rolády, palačinky -cukrovinky -pečivo -lahůdky-saláty, bagety, pizza -nápoje, pivo, víno.

Kavárna - široká nabídka pražené kávy - catering.

Služby: - kavárna - malování na keramiku - kurzy mozaiky.

Velkoobchod s kávou. Kavárna KÁVA NOVA: U Hráze 455/23 Praha 10 Strašnice tel. 774 978 657

Kavárna v historickém centru České Lípy. Sedm dní v týdnu pečeme přímo v kavárně čerstvé zákusky, dorty a koláče z poctivých surovin. Tradiční cukrářské postupy, ruční práce. Žádné polotovary. Sladké bary. Kompletní cukrářský svatební servis. Kávový catering. Plánované ochutnávky svatebních dortů.

Služby: -káva -kadeřnictví -holičství -manikůra -pedikůra -kosmetika -masáže.

Oáza osobního rozvoje s Živým barem: - restaurace v Raw-veganském stlu se vzdělávacím centrem - kavárna s cukrárnou - vzdělávací centrum - workshopy či přednášky na témata podporující osobní i duševní rozvoj.

Cukrárna Kamilka - dorty, zákusky, ovocné a šlehačkové poháry, mini dezerty - různé druhy kávy.

Kavárna a výtvarná dílna: - semestrální výtvarné kurzy pro děti i dospělé - umělecké a řemeslné kurzy pro děti i dospělé - dětské oslavy - aktivity pro děti - kapacita kurzů 12 míst - kavárna 25 míst - rezervační systém na kurzy na webu www.mojedilna.eu.

Služby: - vesnický statek - ubytování - rodinné muzeum smaltu - kavárna Prodej: - porcelán, keramika - hračky - ošatky

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.

Kavárna s galerií: - nabídka kávy Lavazza a čajů Dilmah - dezerty, bagety a saláty - nekuřácký prostor. V letních měsících je k dispozici zahrádka.