Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Provozovatelem je firma VesKa, s.r.o. Dětská (baby) kavárna: -herní kout, bazén s kuličkami, přebalovací pult, hračky -káva, nápoje a teplá jídla -polední menu -koktejly, čerstvé džusy, zmrzlinové poháry, zákusky -alkoholické nápoje.

Dětská herna s kavárnou a batolícím koutkem Topolino.Pro nejmenší děti je připravena zvlášť herní místnost, kde si mohou v klidu a bezpečí hrát na vyvýšené izolované podlaze. Hlídání dětí. Kavárna.

Dětská kavárna. Nekuřácká kavárna s hernou (dětskými koutky). Free Wi-fi, přebalovací pult, mikrovlná trouba (pro ohřátí příkrmů pro děti) a vysoké krmící židle.

Restaurace. Jídelna: -VIP karty -denní menu -rozvoz jídel. Kavárna: po-pá 9-14

Výroba a prodej minizákusků, dortů, zakázkových dortů, svatebních dortů, pralinek, chlebíčků, kanapek, cukrovinek, zmrzliny, dále prodej lahodné kávy, alko, nealko.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -129 pokojů: -dvoulůžkové, třílůžkové, apartmány, sprcha, WC**, TV**, satelit. Vybavení objektu: -restaurace 186 míst -bar 40 míst -kongresový sál 180-230 míst -hudební salónek 30 míst -salónek Meeting 20 míst -salónek Panorama 16 míst. Služby: -lázeňské ...

Perfect restaurant je třípatrový prostor - restaurace, kavárna a club. Nabízí svým hostům to nejlepší z metropolitních kuchyní celého světa např. netradiční Singapurské chicken rice, úžasné snídaňové sety jako New York, Londýn, Paříž, či Stockholm, ale také pravý český guláš a netradičně servírovanou kachnu či vepřové koleno.

Provozujeme cukrárnu nedaleko metra Stodůlky a v OC Oaza Kladno. Nabízíme široký sortiment zákusků, včetně šlehačkových z pravé šlehačky, dorty na objednávku, chlebíčky. Připravujeme výbornou kávu z čerstvě pražených zrn, zmrzlinové poháry, mléčné koktejly, cukrovinky. Dále prodáváme vynikající italskou zmrzlinu a ledovou tříšť

Nekuřácký café, klub, nekuřácký i kuřácký salonek.

Provoz: - kaváren, restaurace, rychlého občerstvení na letišti Václava Havla

Kavárna - minikavárna, minibar, miniklub - tančírna s kulturním programem.