Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Kavárna - jídla a pochutiny - regionální produkty - dětská herna.

Přijměte naše pozvání do útulného prostředí kavárny s dětským interiérovým hřištěm, baby outletem, kadeřnictvím, masážemi a kosmetikou. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně.

Hotel**** Služby: -ubytování. -restaurace. -pivnice. -kavárna, cukrárna. -konference, školení.

Kavárna Restaurace - česká a mezinárodní kuchyně

Hanácká restaurace zaměřující se na přípravu jídel z lokálních surovin.

Hostinská činnost: - kavárna s možností bezdrátového připojení k internetu: - oddělené nekuřácké i kuřácké prostory - letní zahrádka - kapacita 45 míst - lahodná káva L´ANTICO, pivo Plzeň a Gambrinus. Bezbariérový přístup. Výherní automaty. Terminál Synottip. Bezplatné wi-fi připojení k internetu. Prostorné parkoviště.

Original Czech PUB: - samovýčepní stoly - 10 značek piva - kavárna, vinárna - 12 obřích TV obrazovek s přenosy dle přání - cocktail bar, míchané nápoje - pohodlné sezení v kožených boxec - nová i starotradiční česká kuchyně - salónek - exklusivní bar - denní menu. - pořádání svadeb (kompletní realizace) - prvotřídní keterink (vyhovíme ...

Kavárna, bistro - cukrářské výrobky - pekařské výrobky - dorty - cateringové služby

Restaurace, pizzerie, kavárna - možnost pořádat kulturní akce - stálý jídelní lístek - polední menu - italská kuchyně

Cukrárna. Výroba: -zákusky, dorty -studená kuchyně

Služby: - restaurace - kavárna - music bar

Kavárna. Od dubna 2015 je naše kavárna zcela nekuřácká!!! Přecházíme z lahvového cideru na točený Kingswood

Rozvoz jídel pro firmy, jednotlivce. Uspořádání párty, rautu a soukromé akce. V menu naleznete: - bagety - ciabatty a panini - dorty - pečivo - taboulé a quiche - nápoje.

Kavárna Paula. Nabízíme kávu, čaj, horkou čokoládu, cukrovinky, dorty a zákusky.

Kavárna - široká nabídka dortů, káv, zákusků, zmrzliny