Jídelny nabízejí možnost, jak se pestře a levně stravovat. Poskytují svým strávníkům cenově výhodné obědové menu, možnost rozvozu obědů i rychlé občerstvení. Vybrat si můžete z teplých jídel, salátů, polévek, dezertů, baget i jídel tradiční české kuchyně.

Pivnice, restaurace. Celková kapacita 45 míst. V létě v provozu zahrádka. Pivo - Budějovický Budvar, Pilsner Urquell. Teplá kuchyně denně od 14 hodin.

Hudební klub: - hudba ve stylu rock, jazz, country, folk, swing - koncerty, živá hudba, reprodukovaná hudba. Restaurace, velký bar, salonek: - teplá jídla, speciality, minutky - příjemné posezení, výtečná kuchyně, gril, steaky - zajištění rauty, svatby, promoce, školení, recepce, party, pikniky, oslavy, stravování pro zájezdy.

Rozvoz obědů a večeří, dovoz obědů do firemních kantýn a bufetů. Závodní stravování. Výroba lahůdek a studené kuchyně.

Závodní stravování: -česká i studená kuchyně -možnost pořádání svatebních i výročních hostin.

Služby: -stravování -jídelna -točené pivo.

Zajišťujeme stravování pro firmy s dovozem a výdejem.

Stravování Snopek. Služby: -závodní jídelna -závodní stravování -rozvoz obědů po Brně.

Prodej lahůdkářských výrobků z vlastní výroby, jídelna s širokou nabídkou hotových jídel, nápojů a zákusků . Výroba a rozvoz lahůdkářských specialit na objednávku. Nabídka zboží: - chlebíčky - chuťovky - obložené a ovocné mísy - bagety a briošky.

Provoz jídelny. Výroba, rozvoz a výdej obědů (5 druhů).

Závodní stravování, zajištění stravování pro firmy, provoz kantýn, rozvoz jednoporcových obědů, catering: -závodní stravování -rozvoz jídel po Plzni -provoz kantýn -rozvoz obědů -zajištění stravování včetně dovozu -služby nabízíme v Plzni a okolí.

Restaurace a kavárna. Jídelna se samoobsluhou. Služby: -party servis -catering -konferenční prostory s technickým vybavením -pořádání svateb, večírků, rautů, barbecue, konference. Pronájem: -salonek pro 30 osob -sál pro 120 osob.