Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace. Teplá i studená jídla. Nápoje.

Restaurace. Nabídka teplých i studených jídel, alkoholických a nealkoholických nápojů. Salónek, zahradní posezení.

Restaurace. Nabídka českých a staročeských jídel i specialit mezinárodní kuchyně. Bezbariérový přístup, posezení na zahradě.

Rockový klub. Pořádání rockových koncertů. Pivnice, občerstvení : - teplé i studené nápoje - alko a nealkoholické - něco k pivu - klobása, utopenci, tlačenka, nakládaný hermelín.

Restaurace a kapacitou 50 míst, salonek s kapacitou 25 míst, terasa 32 míst. Teplá jídla, alko i nealko nápoje. Ubytování, penzion - 20 lůžek s koupelnou, WC a televizí na každém pokoji Wifi připojení k internetu.

Rekreační středisko. Ubytování: - dvě patrové šestilůžkové chaty - 43 šestilůžkových chat se společným sociálním zařízením a kuchyňkou. Restaurace s terasou.

Restaurace. Rozvoz: -pizza -hotová jídla -minutky -těstoviny -smažená jídla -přílohy -nápoje. Ubytování v penzionu: - kapacita 76 míst, dvou až pětilůžkové pokoje. Bar. Pivnice. Solárium.

Pizza. Restaurace. Italská a česká kuchyně.

AGENTURA ZAMĚŘENÁ NA POŘÁDÁNÍ SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH SKCÍ: - promotion (pořádání společenských a sportovních akcí) - public relations (příprava zaměstnaneckých a partnerských setkání) - kick-off meeting - prezentace - mediální servis - produkční servis (kreativní zpracování návrhu akce) - zajištění místa konání akce - vyřízení ...

Čtyřhvězdičkový hotel ve stylu pozdní secese v samém centru Jablonce nad Nisou. Kapacita 39 lůžek, 15 pokojů. Restaurace pro 50 osob, 2 salonky, bar. Hotelové parkoviště se závorou. Videokonferenční místnost. Internet. Ceny pokojů od 1000, -do 2.800, -Kč.

Restaurace. Výherní automaty. Šipky.

Restaurace: -kapacita 65 míst -salonek 36 míst -v létě v provozu terasa -domácí česká kuchyně -hotová i minutková jídla po celý den -možnost rezervace pro různé akce, svatby, večírky, apod. Penzion: -celková kapacita 10 lůžek s možností 5 přistýlek -4 dvoulůžkové pokoje s přistýlkou -1 dvoulůžkový apartmán -na pokojích, WC, ...

Restaurace. Možnost rezervace (svatba, narozeniny, oslavy) K dispozici salonek, kapacita 20 osob.

Hostinec, restaurace: -kapacita 50 lidí -studená kuchyně a občerstvení.

Restaurace a penzion. Nabízíme: - 18 lůžek v pěti pokojích se soc. zařízením a satelitní televizí - parkoviště, venkovní bazén, možnost ubytování psa - restaurace s krbem - hotová a minutková jídla - specialita - pečená husa

Výroba, prodej, rozvoz: -hotová jídla (pizza, těstoviny, minutky) -33 druhů pizz, 2 velikosti (24, 28 cm). Provozní doba: -denně 9.00-20.00 hod. Ceny 37-68, -Kč. Prodej: -nápoje nealkoholické, alkoholické -deserty -saláty -cigarety

Hotel Beseda se nachází v podhůří Lužických hor nedaleko řeky Ploučnice, která je mezi vodáky vyhledávaná. Nabízíme: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje bez vlastního sociálního zařízení - možnost ubytování větší skupiny nebo dlouhodobého pobytu - restaurace - hotová jídla i velký výběr jídel z ryb či speciality z drůbežího, vepřového nebo hovězího ...

Nabízíme domácí, převážně českou kuchyni, čtyři druhy točeného piva (Svijany, Plzeň...) a jiné radosti v podobě sladkostí pro děti i ostřejších nápojů pro dospělce.

Ubytování. Penzion. Letní terasa. Restaurace. Ryby, drůbež, zvěřina. Kapacita: - 28 lůžek - 2 až 5-ti lůžkové pokoje Teplá, studená voda na pokoji. Barevná televize, rádio. Billiard. Tenisová škola.