Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Nabízíme dárky v podobě zážitků pro ženy, muže, děti, firmy z oblasti adrenalinu, relaxace, sportu, zábavy apod. Bonusy, věrnostní programy. Firma působí v rámci celé ČR.

Restaurace: -pizzeria -italsko-bosenské speciality -středomořská kuchyně.

Restaurace (80 míst). Salónek (20 míst). Kulečník.

Areál U Čápa - penzion tel. 724 188 462 - lyžařský vlek tel. 606 339 625 - restaurace

Cukrárna: - cukrářské výrobky, - nápoje, - zmrzlinové poháry.

Ubytování-hotel. Stravování-restaurace.

Hotel. Restaurace. Bar. Letní terasa. Ubytování: pokoje s příslušenstvím: - dvoulůžkové 440, - - třílůžkové 610, - - čtyřlůžkové 700, - - apartmán 700, - - dva pětilůžkové turistické pokoje ( cena za jedno lůžko 150, -Kč )

Penzion: - ubytování (20 lídí) - stravování - pokoje s vlastním sociálním zařízením a televizí - bazén - grilování - terasa - parkování na vlastním pozemku - při dlouhodobém ubytování slevy.

Ubytování hotelového typu: -dvou až pěti lůžkové pokoje (včetně sociálního zařízení na každém pokoji) Restaurace Vinárna Parkoviště u objektu -vhodné i pro cykloturisty a lyžaře

Hotel ARENA se nachází nedaleko od centra Liberce poblíž komunikace spojující Liberec s Prahou a Ústím nad Labem. UBYTOVÁNÍ: Hotelová část: 57 x dvoulůžkový pokoj (z toho 5x bezbariérový) 8 x apartmán Ubytovna: 5 x čtyřlůžkový pokoj 22 x šestilůžkový pokoj CENY: Snídaně Kč 110,- Hotelová část: dvoulůžkový Kč 1.300,- (pro jednu ...

Hotel - dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s možností přistýlky - pokoje mají vlastní sociální zařízení některé s vanou , SAT TV a telefon s přímou volbou - rodinné patro s dětskou hernou - v létě jízda na travních lyžích, nebo na motokárách a lesní paintball - v zimě lyžování a bobování za hotelem - ...