Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Slovácka vinárna. Maloobchod, prodej: - víno - sudová vína

Útulná restaurace o kapacitě 40 míst s novým barem, který disponuje šesti kohoutovým výčepním zařízením, kde Vám můžeme nabídnout více druhů domácího piva z minipivovaru U tří růží tak i Plzeňské pivo, které čepujeme z tanku. Můžete si pochutnat na specialitách České i zahraniční kuchyně.

Paneria, výroba, prodej: - bagety - chlebíčky - sladké pečivo Prodejny: Kaprova 3 U plynárny 1432 tel.: 702 127 696 Mukařovského 7 tel.: 702 127 703

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz - catering

Restaurace KOPYTO Služby: - restaurace, zahrádka, gril, udírna, catering, rauty, svatby, promoce, rozvoz obědů. Plzeňský restaurant Kopyto nabízí bezplatný dovoz obědů do Vaší firmy.

Hotel *** - kapacita 1800 lůžek 810 pokojů - WIFI připojení k internetu - apartmány - prezidentské apartmá Loby bar Restaurace

Služby: -taneční studio -kavárna -music bar