Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace - teplá i studená kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb

Cukrárna, kavárna - dorty, zákusky, různé druhy kávy - ubytování v apartmánu.

Chata - 27 pokojů 2 - 4 lůžkové s vlastním sociálním zařízením - 5 dvoulůžkových pokojů se společným sociálním zařízením. Restaurace - kapacita 75 míst - taneční parket - bar - krb.

Chata - ubytování - jídelna s plně vybaveným kuchyňským koutem.

Ubytování, hotel: - 50 lůžek ve 2-3 lůžkových pokojích - sauna - restaurace - vinárna.

Hotel - ubytování kapacita 14 pokojů 48 osob - sociální zařízení na každém patře - restaurace.

Penzion - kapacita ubytování 20 lůžek. Restaurace - kapacita 45 míst.

Golfové hřiště. Restaurace. Ubytování.

Rodinný hotel - kapacita ubytování 24 lůžek v 10 - ti pokojích - 1 pokoj s velkým letištěm, 7 dvoulůžkových, 1 trojlůžkový pokoj a 1 apartmánek o dvou místnostech pro 3 - 4 osoby - sál s kapacitou 198 míst a tanečním parketem, vhodný pro pořádání svateb, oslav, rautů, slavností, taneční zábav. Bar. Restaurace. - kapacita 20-30 ...

Areál u Fořta - penzion, ubytování - restaurace - informační centrum - wellness, masáže.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Hotel - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích - terasa - zahrada možnost parkování - možnost pobytu se psem nutné předem ohlásit společenské akce - rodinné oslavy - svatby - školení. Restaurace s barem.