Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Zámecký šenk, restaurace: - kapacita 35 osob - salonek 12 - 15 osob - letní terasa - možnost pořádání svatby, rodinné oslavy, narozeniny, svátky, firemní akce.

Služby: -restaurace. -bar. -cateringové služby. -rozvoz pizzy, tel.: 776320630

Služby: -restaurace. -ubytování v apartmánech a standardních pokojích. -rytířský sál (70 míst). -salónek. -vyhlídková věž. -cateringové služby.

Cukrárna, kavárna, výroba, maloobchod: -dorty. -zákusky.

Služby: - ubytování - hostinec

Práce: -zemní -výkopové -výstavba opěrných zdí ze ztraceného bednění -výstavba oplocení -pokládka zámkové dlažby Služby: -restaurace -bowling bar

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -dorty -vánoční cukroví na objednávku

Ubytování, služby: - penzion - restaurace - music bar

Vývařovna. Výroba: -teplá, chlazená jídla. -závodní stravování.

Služby: -závodní a školní stravování -rauty -hostiny -catering Další provozovna: Na Vinici 2244 Litoměřice 412 01

Hotel, restaurace a wellness studio Ubytování v luxusních vybavených bytech o rozloze 108m2. Mají obývací pokoj, kuchyň, dvě ložnice, koupelnu, WC, balkon a terasu. Restaurace má kapacitu až 60 míst oddělená pro kuřáky i nekuřáky.

Hotel - kapacita 9 pokojů - 5 třílůžkových, 2 šestilůžkové a 2 sedmilůžkové pokoje - pokoje vybavené TV a WIFI připojením - vlastní parkoviště v areálu Restaurace - kapacita 100 míst - letní zahrádkasalónek - kapacita 35 osob - možnost pořádání společenských a firemních akcí - k zapůjčení flipchart, ...

Sportovní areál M club: - místo pro treninková soustředění profesionálních i amatérských týmů - zimní stadion - travnaté a pískové fotbalové hřiště - atletická dráha - tenisové a volejbalové kurty - fitnes-centrum, tělocvična, sauna, masáže, kosmetika - zasedací místnost - restaurace, pivnice, bufet - sportovní obchod - poradenská ...

Služby, ubytování: - penzion - restaurace