Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Hotel - kapacita je 18 míst - 14 dvoulůžkových pokojů - 4 apartmány - sociální příslušenství, televize se satelitním příjmem, minibar a připojení na internet - restaurace - terasa - možnost grilování Restaurace

Penzion - 1 dvoulůžkové pokoj s možností přistýlky - 2 třílůžkový pokoje s možností přistýlky - 1 čtyřlůžkový pokoje s možností přistýlky - apartmán Restaurace - česká kuchyně - 27 míst v restauraci - 15 míst na letní terase - možnost pořádání oslav, večírků

Hotel Faust: - 5 jednolůžkových pokojů - 25 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky - 8 apartmánů s obývacím pokojem, ložnicí a kuchyňkou. Restaurace: - široký výběr jídel.

Výroba: -prořezávačky drážek pneumatik. SQUASH. Bowling-412530250. Fitcentrum-412530978. Realitní činnost. Správa-domy, byty. Restaurace GURMÁN-412530763.

Služby: - nutriční poradce - zdravé stravování.

Cukrárna Výroba - cukrářské výrobky Pekárna Rychlé občerstvení - pohostinská činnost Bowling Squash

Penzion - kapacita 26 lůžek - sociální zařízení na patře - 1 pokoj se sprchovým koutem - uzavřené parkoviště - terasa - restaurace s českou kuchyní

Ubytování: - kapacita 28míst - 8pokojů od 2-4lůžek - snídaně v ceně - možnost stravování-večeře - venkovní posezení-gril. Kavárna-nekuřácká. Možnost ubytování se psy. Pension.

Naše služby: - rozvoz obědů pro firmy, domácnosti.

Lesní restaurace a vinárna. Ubytování: - kapacita 14 lůžek - pokoje se sociálním zařízením.