Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Penzion U Hyklů: - restaurace - zahradní restaurace - venkovní posezení - pořádání rodinných oslav, svateb, hostin, firemních večírků.

Restaurace: -posezení na terase -stylová restaurace Ubytování: -tři dvoulůžkové pokoje -sociální zařízení na pokoji -televize na pokoji -možnost stravování v restauraci, dále je k dispozici společná kuchyňka s lednicí pro všechny pokoje. Služby: -bar -stravování

Pizzerie, pizza. Rozvoz pizzy. Internetová kavárna.

Pizzerie, pohostinství: - mnoho druhů pizz - pizza s rozvozem - rozvoz jídla - těstoviny, saláty, speciality, omáčky k těstovinám, kuřecí maso.

Stravování: -restaurace -vinárna. Pořádání různých oslav - firemní večírky i svatby.

Restaurace: -mexická a kubánská kuchyně -míchané nápoje -kapacita restaurace - 80 míst -salonek - 20 míst.

Rekreační areál Na Trojáku nabízí ubytování a restauraci na rozhraní oblastí Vsetínska, Zlínska a Kroměřížska na vrcholu valašského kopce Troják. Ubytování, hotel, apartány: Naleznete u nás různé kategorie ubytování od hotelového pokoje po apartmán pro větší skupinu osob. Máme k dispozici dvou až šestilůžkové pokoje střední kategorie a ...

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Služby: - ubytování - provozování restaurace - pořádání kulturních a společenských akcí - kopírování, laminace, kroužková vazby, skenování - Fulnecký zpravodaj - nájem prostor pro soukromé a firemní účely - rodinné oslavy - pohřby - Nájem KD Děrné - nájem kaple sv. Rocha (svatby, výstavy...) - pronájem letního kina - pronájem párty ...

Služby - provozování gastronomických zařízení. Síť restaurací Šatlava - adresa: Mjr. Nováka 1490/14, 700 30 Ostrava - Hrabůvka - tel. 596 723 408 Restaurace Morava - Jiřího Trnky 82, 738 01 Frýdek-Místek - tel. 558 711 716. Řemeslný pivovar Morava - adresa: Mjr. Nováka 1490/14, 700 30 Ostrava – Hrabůvka - tel. 604 404 302.

Montáž, oprava, servis: - rozvaděče, elektrické zařízení. Letecké služby: - vyhlídkové, pozorovací, měřící, okružní a kontrolní lety - letecké práce v lesním hospodářství a OŽP - letecká škola Ubytovací a restaurační činnost.

Společnost Hotel Slunce Aquacentrum s.r.o. provozuje wellness hotel, restauraci, aquacentrum, bowling a pivovar. Náš rodinný Hotel Slunce Vám zajistí vše, co od svého pobytu očekáváte a můžete si užít nejen víkendových pobytů. Vše je u nás na dosah a my se budeme maximálně snažit o to, aby se Vám u nás líbilo. Aquacentrum je určeno nejen ...

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním: -20 pokojů - jednolůžkové a dvoulůžkové s možností přistýlky. RESTAURACE. AQUACENTRUM - tel.: 554219958: -plavecký bazén s protiproudem -whirlpool, sauny.

PIZZERIE U HRADEB s.r.o. provozuje pizzerii v blízkosti centra Prostějova v příjemném prostředí a s velkým výběrem pizz.

Příjemné posezení s přáteli či rodinou v restauraci nebo cukrárně Vám umožní společnost MAGNOLIE PLUS CZ s.r.o. Ochutnat u nás můžete poctivé a lahodné zákusky, kvalitní kávu, dobrá vína nebo pizzu z naší široké nabídky. Pro milovníky bowlingu máme připraveny dvě bowlingové dráhy. Najdete nás na adrese Masarykova třída 1301, Orlová - Lutyně.