Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Dovolte nám přivítat Vás v našem nově otevřeném bistru Hezky Česky vol.2, které naleznete na adrese Vladislavova 1747/16, Praha 1. Jsme rodinný podnik a všechna naše jídla jsou připravovaná s láskou z čerstvých a kvalitních surovin. Zajít k nám můžete na skvělou snídani, oběd ryze český nebo ze zahraniční kuchyně či něco dobrého k večeři. V ...

Restaurace: -hotová jídla, minutky, pizza -denní menu -příjemné posezení -možnost pořádání společenských akcí -sportovní areál.

Ubytování, motel: - celková kapacita 80 lůžek - dvou, čtyřlůžkové pokoje, jednolůžkové, trojlůžkové - restaurace - salonek 70, 30 a 15 míst - pořádání firemních akcí

Penzion Habermannova vila*** poskytuje ubytování v secesní vile: - 8 pokojů-max. 20 lůžek - restaurace 40 osob, salonek, terasa. - parkování v uzamčeném prostoru.

Klidné a stylové ubytování v Hotelu nedaleko Prostějova. Hotel disponuje dvanácti dvoulůžkovými pokoji a apartmánem s vlastní vířivkou. Prostředí hotelu je vhodné pro konání kongresů, svateb, oslav. Součástí hotelu je i restaurace. Možnost masáže přímo v hotelu na základě předchozí objednávky.

V naší nekuřácké restauraci můžete ochutnat tradiční i nevšední jídla a speciality domácí i zahraniční kuchyně z výhradně čerstvých a sezonních surovin. Každý všední den nabízíme v době oběda cenově zvýhodněné polední menu. Na víkendy připravujeme speciální nabídku jídel. V letním období je k dispozici příjemné posezení na „zahrádce“ s výhledem ...

LETNÍ TERASA OTEVŘENA -příjemné posezení -jídlo, káva, nápoje Salónek: -prezentace, školení, firemní akce, večírky, večírek. Platby: -stravenky -platební karty Dárkové poukazy: - v hodnotě 300, 500 a 1000 Kč. Každodenní menu: -nabízíme každodenní menu -menu: pondělí - neděle.

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Ubytování v penzionu - kapacita 15 lůžek, koupelna, WC na pokoji, TV, internet. Stravování: -restaurace -pohostinství -venkovní posezení -grilované koleno.

Ubytování v penzionu: - kapacita 25 lůžek - 2-4lůžkové pokoje STANDARD - nadstanardní pokoje - PLUS, LUX, ELEGANT, APARTMÁN - vybavení pokojů - koupelna a wc. Wellness centrum: - výřivka, sauna, masáže. Restaurace: - kapacita 32 míst - snídaně pro ubytované hosty - regionální kuchyně - letní terasa - 20 míst.

Penzion s jednolůžkovými a dvoulůžkovými pokoji. WIFI internet, možnost ubytování zvířat a uzavřené parkoviště. Nekuřácká restaurace o kapacitě 80 míst - česká a krajové speciality, vegetariánská kuchyně. Možnost pořádání akcí, oslav, hostin.

Wellness hotel v Písku u Jablunkova na Frýdecko-místecku. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Zvýhodněné pobytové balíčky. Ubytování v pokojích nebo apartmánech nebo ubytování v kopulích - glamping. Wellness zahrnuje relaxační bazén, pivní lázně, finskou saunu.

Penzion s ubytováním u jezera. Možnost celoročního ubytování s kapacitou 18 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích nebo dvoulůžkovém apartmá. K dispozici společenská místnost a kuchyňka. Vodní lyžování. Restaurace od 1. června do 30. září.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 poboček v různých městech po celé ČR, kde si můžete objednat kvalitní mexické jídlo. Provozují i eshop, kde nabízí různé mexické potraviny: - mouky - tortilly - konzervy s mexickým jídlem - pasty a omáčky

Restaurace a penzion Na Kovárně poskytuje celoroční ubytování - kapacita 33 lůžek - wifi Pohostinství: - restaurace - kapacita max. 44 míst

Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích (dva, tří a čtyř lůžkové pokoje). V ceně pobytu je zahrnuta i snídaně. Navštívit můžete i naši vinárnu, kde si pochutnáte na výborných gastrospecialitách. Možnost zajištění svateb, rodinných oslav, firemních večírků.

Přemysl Opálka provozuje občerstvení, prodává alkoholické i nealkoholické nápoje a speciality z grilu.

Hotel: - kapacita 42 lůžek ve 13 - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí, varnou konvicí - nachází se v centru města. Restaurace. Směnárna.

Hotel poskytuje ubytování v ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových pokojích. k dispozici jsou také apartmány nebo venkovní family houses. Hosté mají vstup do venkovního bazénu nebo sauny. Možnost pořádání soukromých a firemních akcí. provoz restaurace s denním menu.

Ubytování, pension, penzion: -pokoje, pokoj, kapacita 25 lůžek, lůžko: -1x4 lůžkový, lůžkové -1x3 lůžkový pokoj -3x2 lůžkový pokoj -1x1 lůžkový pokoj -3x ubytování v prostornějších 2lůžkových pokojích s minibarem, možnost přistýlky, jeden disponuje vířivou vanou, vířivá vana. -každý pokoj vlastní sociální zařízení a TV, televize -zavřené ...

Restaurace s venkovním posezením. Kavárna.

Restaurace, kavárna. Pochutnáte si na skvělém jídle - burgery, steaky i české klasiky. V létě si své jídlo nebo skvěle vychlazený točený ležák Pilsner Urquell užijete i na útulné zahrádce s výhledem přímo na Náměstí - hlavní třídu vedoucí rovnou do srdce historického Mikulova.

Alena Hanzlíková provozuje penzion, restauraci a koňskou farmu s možností vyjížděk a kurzů.