Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Lyžařský areál - restaurace a hotel SVRATKA v okolí

Penzion a restaurace Slavia nabízí tyto služby: -celoroční ubytování -penzion, celková kapacita 20 lůžek -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky -každý pokoj svoje soc. zařízení -souromé parkoviště (nehlídané), venkovní posezení -pohostinství -restaurace (v přízemí), kuřácká i nekuřácká místnost -česká i moravská kuchyně, denní menu, ...

Vinařství VÍNO BLATEL, a.s. se věnuje pěstování vinné révy, následnému zpracování hroznů a výrobě vína již od roku 1990. Sídlíme v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem v oblasti s mimořádně příznivými podmínkami pro pěstování vinné révy. Obhospodařuje 189 hektarů vinic a jsme největším pěstitelem odrůdy Merlot v České republice. Vinařství, ...

Kulturní dům Na Rybníčku Opava. Pronájem prostor: - multifunkční zařízení - hlavní sál - projekční, konferenční technika, ozvučení, osvětlení, pódium - salónky. Pořádání: - kulturní akce - firemní akce, večírky - veřejné akce - smuteční hostiny - školení, přednášky - módní přehlídky - taneční kurzy - svatby - ...

Hotel, ubytování v oblasti Bílých Karpat. Dvoulůžkové pokoje a rodinné apartmány s možností přistýlky. Možnost zapůjčení dětské postýlky pro rodiny s malými dětmi. Pokoje mají vlastní sociální zařízení se sprchou. K dispozici připojení na internet. V případě zájmu je možnost zapůjčení televize. Složení pokojů: - 12 dvoulůžkových ...

Náš Penzion MORAVA naleznete v centru města Znojma, jehož oblast je velmi vhodná pro relaxační cyklistiku, cykloturistiku i vinařskou cykloturistiku. Penzion Morava nabízí celoroční ubytování za nízkou cenu, ve vkusně zařízených pokojích s kapacitou 82 lůžek. Součástí penzionu je i stylová restaurace pro ubytované klienty. Hostům je k dispozici ...

Pivovar. Penzion - ubytování až pro 30 hostů. Vířivka i sauna. Restaurace - rozvoz denního menu, pizza. Zajistíme kompletní cateringové služby.

Penzion se nachází ve městě Rumburk, které leží na okraji Národního parku České Švýcarsko, to z něj dělá ideální místo pro turistické a poznávací výlety. Penzion je také vhodný pro služební cesty a jiné firemní či společenské akce vyžadující příjemné, kvalitní a dostupné zázemí. Nově nabízíme možnost uspořádání firemních konferencí. Ubytovací ...

Penzion. Ubytování v útulných pokojích, . Restaurace

FAJN PENZION nabízí moderní a komfortní ubytování v klidné části města Pardubice. Provozujeme rodinný penzion, který se nachází v atraktivní lokalitě nedaleko letiště. Součástí penzionu je pokojová služba i bezplatné Wi-Fi. K dispozici máme také restauraci se špičkovou gastronomií. Podáváme tradiční českou kuchyni i vynikající italskou ...

Pohostinsví, pizzerie: -restaurace 50 míst -bar* 5 míst -letní restaurace 42 míst. Výroba: -pizza.

Restaurace U Šťura nabízí jídla z jídelního lístku, poledního menu ale i cateringové služby, oslavy ve společenském sále pro 100 osob.

restaurace s letním posezením a výhledem na Hlučínské jezero. Součástí areálu je bezplatné velké parkoviště, dětské hřiště. Možnost pořádání svateb a rodinných oslav. Ubytování v apartmánech.

Zámecký hotel Zlatý Orel Ostravice poskytuje ubytování v rodinném hotelu pod Lysou horou. Vhodný pro rodiny s dětmi, romantické víkendy ve dvou, pořádání svateb a firemních akcí. Hosté mají k dispozici wellness a zámeckou restauraci.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Ubytování. Služby: - recepce - restaurace - zasedací místnost - masáže a služby pedikérky - 32 pokojů - wi-fi, TV, SAT, minibar.

Pohostinství: - restaurace s kapacitou 26 míst - stravování. Ubytování: - penzion s celkovou kapacitou 14 míst - 9 pokojů (4jednolůžkové, 5 dvoulůžkových pokojů) - apartmá - pokoje vybaveny koupelnou, WC, televizí, satelitem, telefonem, internetem.

Hotel s restaurací a wellness u Těrlické přehrady. Ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích. Součástí hotelu je Thermall Wellness park s venkovními termálními bazénky, saunami na dřevo, finskou a parní saunou a ochlazovacím bazénem. Možnost pořádání svateb.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje, koupelna se sprchovým koutem -1 jednolůžkový pokoj, sociální zařízení na patře - všechny pokoje mají televizor se satelitním příjmem. Restaurace: - stravování, široký sortiment na jídelním lístku - 1 místnost 20 osob, další 30 osob - letní zahrádka.