Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace Moderní restaurace v historickém centru města Vás nadchne svým kvalitním jídlem z české i moderní kuchyně. V létě se můžete těšit na venkovní posezení na zahrádce. Pořádáme firemní večírky, svatby, promoce, maturitní večírky atd., při kterých Vás každou sobotu bude doprovázet živá hudba.

Italská restaurace - pizza - těstoviny - saláty - steaky, ryby - italská a moravská vína - dezerty - vynikající káva - denní menu - letní terasa

Pohostinství Pontis Nekuřácká restaurace, letní zahrádka, pořádání akcí, vstup se psy, wi-fi zdarma, parkování u restaurace Točíme pivo: Starobrno Medium, Dačický Kutnohorský světlý ležák, Krušovice pšeničné, pivní speciály

Restaurace, restaurant. Menu. zaměření na ryby a sushi.

Restaurace, stravování. Kapacita 100 míst + salónek. Naši restauraci najdete v bývalém objektu Lipsko, pochutnat si u nás můžete na mezinárodní kuchyni, pizze, těstovinách, steaku. Každý víkend pro Vás připravujeme různé HOT TIP akce. Na zapití točíme Plzeň, Gambrinus, Fénix a nealko Birell.

Restaurace Kiwi Raw Food Restaurace živé stravy Klub zdravých snídaní

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, ...

Tulip Restaurace, stravování. Menu. Nekuřácká restaurace.

Restaurace La Bouchée: -gastronomický podnik se specializuje na jídla z kvalitních čerstvých surovin, biopotravin a jehněčího masa -inspirace domácí francouzská kuchyně.

Restaurace je nekuřácká s vyhrazeným místem pro kuřáky. Restaurace je plně uzpůsobena pro tělesně hendikepované. Denní menu.

Pizzerie: - rozvoz pizzy - rozvoz hotových jídel

Restaurant Bavorská: -možnost oslav, promoce, firemní večírky, rauty -letní zahrádka -salónek -pizzerie, pivnice -sportovní přenosy, reprodukovaná hudba -tankové Starobrno -víkendové oldies.

Restaurace Druhý dech: - denní menu i hotová jídla, zákusky, točené pivo, víno a nealkoholické nápoje. - venkovní zahrádka pro 30 osob, salonek a dětský koutek. Možnost pronájmu restaurace pro pořádání firemních i rodinných akcí.