Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Pizzerie: - italská pizza (velký výběr), těstoviny, saláty aj.

Restaurace a Pivní šenk: - svatební hostiny, večírky, promoce, rodinné slavnosti a dalších akce - výborná kuchyně. Denní menu.

Restaurace - kapacita 300 míst - kuřácká a nekuřácká část - denní menu - připojení k internetu - LCD TV - trampolína pro děti - letní zahrádka kapacita 200 osob - bezbariérový přístup - parkoviště.

Restaurace, sport bar s bowlingem, kulečníkem, stolním fotbálkem a šipkami

Coutry Music Saloon - restaurace v kovbojském stylu.

Hudební bar Pivnice - klasická česká kuchyně - kapacita 130 míst - salonek 20 míst - zahrádka 36 míst - možnost pořádání večírku, svateb.

Italská restaurace: - rizoto - těstoviny - pizza - mořské plody, ryby...

Restaurace: - asijská kuchyně ve špičkovém provedení - sushi a další asijská jídla rozvážíme po celém Brně - připravíme sushi i u vás doma - pořádáme kuchařské kurzy.

Pizzeria di gusto. Velký výběr pizz z českých i originálních italských ingrediencí ve dvou velikostech 33 a 45cm, výběr velkých obědových i malých salátů a sendviče z domácího pečiva - panini.

Zámecká nekuřácká restaurace Monâme

RESTAURACE NA PÍSKOVÉ CESTĚ-restaurace s tradiční českou kuchyní, poledním menu a velkým výběrem ze stálého jídelního lístku.Restaurace má kapacitu 60 míst.

Pekařství, cukrářství Hostinská činnost -Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Velkoobchod -Činnost podnikatelských, finančních a ekonomických poradců -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Pořádání výstav, přehlídek a obdobných akcí