Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace, stravování. Sauna s venkovním bazénem.

Restaurace Sojka se nachází v okrese Frýdek Místek v Třinci - Neborech. Svým zákazníkum nabízíme především výborná česká jídla a minutky z čerstvých surobin. Samozřejmostí je také nabídka denního menu. Součástí naší restaurace je také sál s celkovou kapacitou 100 osob a salónek pro max. 20 osob, kde pro vás rádi uspořádáme jakoukoli oslavu, ...

Restaurace: - teplá jídla, nápoje - občerstvení.

Restaurace, bar: - moderní kuchyně - denní menu - výborné pivo - velký výběr vín - dětský koutek.

Hotel Roubenka Vám poskytne krásné a stylové ubytování na okraji Valašska, i dlouhodobé, v roubenkách s nádherným výhledem na Beskydy, Štramberskou trúbu a okolí. Celý hotel je nekuřácký, vhodný i pro dovolenou s dětmi. Nekuřácká je i restaurace, kterou je možné si pronajmout na pořádání svateb. Zajistí i catering na oslavy.

Žíznivý dromedár s.r.o. provozuje pivovar, ve kterém jsou vyráběna piva z humnového sladu, a restauraci se salónkem.

Společnost Prosper Golf Resort a.s. je resort v malebné krajině pod Beskydami, který nabízí ubytování, restauraci a golfové zázemí.

Mr. Sushito Czech s.r.o. provozuje podniky se specializací na Sushi Burrito, kromě tohoto připravuje pokrmy veganské, s lososem, tuňákem, krevetami, kuřecím a vepřovým masem a low carb.

Tříhvězdičkový rodinný Hotel Maria se nachází v secesní budově s lukrativním umístěním přímo v centru města Ostravy. Ubytujeme Vás v jednolůžkových, dvoulůžkových případně i třílůžkových pokojích rozdělených do šesti kategorií tak, aby si u nás ubytování vybral každý podle svých možností a nároků. K dispozici máme také bezbariérový pokoj, ...

Penzion U Hyklů: - restaurace - zahradní restaurace - venkovní posezení - pořádání rodinných oslav, svateb, hostin, firemních večírků.

Pizzerie, pohostinství: - mnoho druhů pizz - pizza s rozvozem - rozvoz jídla - těstoviny, saláty, speciality, omáčky k těstovinám, kuřecí maso.

Stravování: -restaurace -vinárna. Pořádání různých oslav - firemní večírky i svatby.