Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Ubytování: - penzion Restaurace, pizzerie: - rozvoz jídel tel.: 605077240

Služby: - krabičková dieta - zdravá strava - rozvoz jídel - výroba hotových jídel.

Zajišťování dodávek občerstvení. Cateringové služby na klíč.

Rozvoz jídel - rozvoz pokrmů pro firmy a společnosti po Plzni a okolí.

Restaurace. Pizzerie - kapacita 60 míst. Zahrádka - kapacita 200 míst. Noční bar - provozní doba po-ne 17-03. Denní menu. Cattering, rauty. Rozvoz jídel, obědů, pizzy a burgerů až domů. Objednané jídlo dovezeme kamkoliv v regionu Zlínský kraj - cena 6Kč / km.

Restaurace - Sluneční pizzerie. Rozvor jídla. Provozovna: Sluneční 3204 470 06 Česká Lípa 6

Restaurace: - pizzerie - rozvoz pizzy.

Služby: - vývařovna - závodní stravování - rozvoz obědů - provoz kantýn.

Služby: - jídelna - výroba a rozvoz teplých a studených jídel do firem a institucí - výroba jídel pro restaurace - cateringové služby - zajištění kompletního servisu a provozování kantýn a jídelen - zajišťování veřejného závodního a školního stravování formou přímého výdeje

Polévkárna: denní menu - zdravá, vegetariánská i bezlepková jídla - 2 menu s možností rozvozu - domácí polévky z čerstvé zeleniny - snídaně - lehké obědy - čerstvé ovocné a zeleninové saláty - domácí buchty a koláče - ovocné řezy a jiné dobroty. Rozvoz Otrokovice, Napajedla, Malenovice. Možnost objednávek v čase 8-10.45.

Restaurace: - 15 druhů poledního menu + minutková česká i zahraniční kuchyně - rozvoz menu po Olomouci zdarma - možnost pořádání svateb, promocí, firemních akcí a smutečních hostin - salonek (30 míst) - WIFI.

Motorest, pohostinství: - restaurace, hostinec - závodní stravování - rozvoz do firem a domácností - možnost pořádání soukromých oslav

Nabízíme rozvoz obědů do firem i domácností.

Hostinská činnost Výroba, výdej a prodej hotových pokrmů s výběrem ze tří jídel denně.Každý den čerstvé suroviny v souladu s hygienickými normami.Čisté, klidné prostředí--domácí strava.Příznivé ceny. Možnost odběru obědů přes dovozovou službu.

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz - catering