Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Restaurace: - stravování. Pizzeria (pizzerie). Rozvoz pizzy a jídel.Salonek 45 míst. Firemní akce, večírky.

Činnost: - kompletní služby školního i firemního závodního stravování - rozvoz jídla - catering

Restaurace KOPYTO Služby: - restaurace, zahrádka, gril, udírna, catering, rauty, svatby, promoce, rozvoz obědů. Plzeňský restaurant Kopyto nabízí bezplatný dovoz obědů do Vaší firmy.

Výroba, rozvoz: - hotová jídla - vegetariánská jídla - obědy. Služby: - catering.

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz jídla

Rozvoz hotových jídel Praha-západ, Praha 5 a Praha 6. Pravidelný dovoz obědů a jídla, vybraných z denního menu. Všechny pokrmy jsou určeny podle týdenního jídelního lístku.

Restaurace: - asijská kuchyně ve špičkovém provedení - sushi a další asijská jídla rozvážíme po celém Brně - připravíme sushi i u vás doma - pořádáme kuchařské kurzy.

Restaurace a pizzerie Kanada Holešov uspokojí i náročné zákazníky. Pořádáme svatební hostiny, rodinné oslavy i firemní akce. Naše kuchyně se zaměřuje na zážitkovou gastronomii - používáme jen kvalitní potraviny a připravujeme jídla tak, aby neztratili nic ze své chuti, živin ani vitamínů. U celého sortimentu jídla a pizzy zajistíme rozvoz ...

Krabičková dieta s rozvozem po Praze zdarma. Máte sedavé zaměstnání a nestravujete se zrovna zdravě? Krabičková dieta je pro Vás ideálním řešením. Tato dieta Vám uleví od nákupu, vaření, hlídání kalorií či držení drastických diet.

Pizzerie, restaurace - rozvoz pizzy. Daší provozovna tel. 777444665 Modřanská 409/68, 143 00, Praha - Modřany

Pizzerie: - pizza originál, pizza z českých surovin - těstoviny - minutky. Rozvoz po Zlíně zdarma. Dětský koutek.

Restaurace. Jídelna: -VIP karty -denní menu -rozvoz jídel. Kavárna: po-pá 9-14

Pizzerie a restaurant La Gondola: - kapacita 30 míst - letní zahrádka 40 míst. Nekuřácká restaurace: - denní menu - pizza - těstoviny, rizoto - saláty - speciality z masa. - domácí tiramisu, panna cotta Rozvoz pizzy.

Služby: - krabičková dieta - příprava zdravých jídel s přepravou až do Vašeho domu