Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Cateringové služby Zprostředkování cateringových služeb Reklamní a propagační činnost Poradenská činnost v oblasti gastronomických a ubytovacích služeb Specializovaný maloobchod Hostinská činnost kontakt: Eugen Fiala

Máte chuť na skvělou pizzu? U nás Vám nabízíme na výběr ze 45 druhů pizz, saláty, těstoviny, minutky, dezerty. Příjemné posezení a výběr ze široké nabídky kvalitních jídel a vín, italské kávové speciality, likérové kávy. Poskytujeme rozvoz pizzy po Plzni zdarma. Nabízíme polední menu a hlavní jídla po celý den. Máme k dispozici salónek pro 14 ...

Pohostinství: -restaurace: -česká, mezinárodní -denní a víkendové menu -noční bar - provozní doba 14-02. Rozvoz oběd do: - firem, domácností, pro důchodce.

Gastro služby. Provozování stravovacích zařízení. Závodní stravování. Nabídka menu. Rozvoz jídel: - teplá strava. Výroba, distribuce: - balená jednoporcová zchlazená jídla.

Pizzerie, pizzeria: -pizza -nápoje. Rozvoz (dodávka) až do domu: -Uherské Hradiště, Staré Město, Kunovice do cca 60-ti minut.

Velkoobchod: -ovoce -zelenina. Autodoprava nákladní CZ, EU Gastro provoz: rozvoz obědů po Šternberku, Olomouci a okolí.

Stravovací služby: - pro žáky mateřské školky zajistíme celodenní stravování - pro základních a středních škol zajišťujeme obědy - pro podniky i veřejnost možnost odběru denního menu. Provozovny, jídelny s možností obědového menu i pro veřejnost: - jídelna ZŠ Dobiášova Liberec - jídelna Gymnázium Jeronýmova Liberec - jídelna ...

Výroba a rozvoz tradiční indické kuchyně. Nabídka obědů pro firmy, zajištění indických pokrmů pro firemní večírky a party.

Dovážená jídla, catering: -pestrá a vyvážená nabídka jídel -kreace a zavádění nových pokrmů -sestavování jídel podle sezónní nabídky -obohacení jídelních lístků o speciality, např. zahraniční kuchyně, krajové speciality apod. -oběd-2 druhy polévek, 3 druhy hlavních teplých jídel, 1 druh minutky ( výběrové jídlo ), 2 druhy večeří.

Poskytujeme gastronomické a cateringové služby. Catering - vlastní výroba a prodej. Catering pro firmy i soukromé akce: raut, slavnostní večeře, banket, garden party, grilování, wedding catering aj. Nabízíme prostory pro akce. Provozujeme restaurace.

Každý týden si můžete vybírat balíček receptury se 3 jídly. Stačí si jen zvolit, pro kolik osob budete vařit. Balíček se surovinami a podrobnými recepty objednaný do pátku, vám doručíme v průběhu následující čtvrtka až domů.

Jídelna a rozvoz jídel: - bohatý výběr z tradiční kuchyně - hotová jídla - skvělé minutky - čerstvé saláty a zákusky.

Hostinská činnost: - pizzeria, pizzerie - kapacita 60 osob: - pizza, těstoviny, saláty. Rozvoz pizzy až do domu. Letní zahrádka.

Nabízíme: -pohodlná dieta -zdravá, vyvážená strava -čerstvě připraveno -5 porcí na den- snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. -rozvoz zdarma.

Diskotéka. Kavárna. Bar. Restaurace: -90 míst -vhodné pro svatby, firemní oslavy, aj.. -letní terasa -denní menu -catering -parkoviště.

Rozvoz jídel Brno. Rozvážíme vegetariánská jídla po Brně. Jídla jsou nejen vegetariánská, ale také moc dobrá a navíc jsou obětována Pánu Kršnovi, takže jezením jídla od nás (prasádam) děláte duchovní pokrok. Neváhejte a objednávejte Rozvoz jídla – Brno.

Gastro Fiedor již od roku 2004 zajišťuje prvotřídní, cenově výhodné stravování a všechny druhy gastro služeb. Nabízíme firmám a jednotlivcům efektivní službu v podobě přípravy a rozvozu jídel. Neustále rozšiřujeme sortiment služeb a nabídku jídel. Zajišťujeme veškeré druhy akcí jako rauty, svatby, cateringy, výroční akce a prezentace firem včetně ...

Stravování v jídelně, jídelna. Rozvoz obědů, obědy. Výběr ze tří jídel, jídlo.

Hostinská činnost. Provozování restaurace, pizzerie, pivnice a herny. Rozvoz - minutky a pizza.

Pizzerie - pizza - minutky - rozvoz jídla

Zdravá výživa, krabičkoví dieta.

Hostinská činnost, restaurace: - denní obědové menu - minutková kuchyně - česká klasika - bezmasá jídla - pizzerie. Rozvoz pizzy a dalších jídel. Možnost pořádání oslav, večírků, svatební hostiny - 3 salónky pro 15, 30, 50 osob. Připojení k WIFI.

Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Hostinská činnost: - restaurace: - 6 druhů denního menu. Možnost rozvodu menu po Havířově. Možnost pořádání soukromých oslav, svatební hostiny. Bowlingové dráhy.