Ekologické projekty zahrnují všechny projekty, které jsou šetrné k přírodě. Jedná se tedy o revitalizace parků, lesoparků, odstranění ekologické zátěže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a spoustu dalších projektů.

Provádění ekologického auditu a sanací ekologických zátěží a rekultivace.

Služby: - příprava projektů v oblasti životního prostředí - konzultační činnost v oblasti životního prostředí (odpady, obaly, aj.) - odpadový hospodář (komplexní služby v OH - vedení evidence odpadů, roční hlášení, aj.) www.odpadovyhospodar.cz - zpracování plánu odpadového hospodářství - vstupní ekologický audit.

Naším cílem v hb Solar je představit a dodávat na trh vysoce kvalitní technologie šetrné k životnímu prostředí pro využívání obnovitelných zdrojů energie. V současné době se používají fotovoltaické systémy k zajištění ekologicky bezpečné a spolehlivé dodávky energie pro budoucnost. Současně jsme otevřeni vývoji nových a udržitelných výrobních ...

Realizujeme průzkumné a sanační práce, ekologické služby a audity .Biodegradace v odpadních systémech, odstranění a zpracování odpadů.

Společnost PENTO spol. s r.o. byla založena v roce 1992 skupinou pracovníků s dlouholetými zkušenostmi v oblasti chemického průmyslu. Hlavní aktivitou společnosti je EPC kontraktační činnost v oblasti chemického a petrochemického průmyslu, rafineriích, průmyslu plynů, energetiky, ale také v potravinářském, sklářském a tukovém průmyslu.

Ekologie. Služby a konzultace v oblasti životního prostředí.

Likvidace ekologických škod, monitoring jednotlivých složek životního prostředí. Poradenství v oboru, ekologický auditing. Odstraňování pevných odpadů. Podnikatelské poradenství. Geologický průzkum.

Společnost BP Consult se zabývá konzultační a inženýrskou činností v oborech týkající se ochrany životního prostředí, ekologických škod, geologie a hydrogeologie. Nabídka služeb: -EIA-hodnocení vlivu na životní prostředí -EMS-systém řízení dle souboru norem ISO 14 000 -ekologický audit -analýza rizik.

Ekologie. Životní prostředí-sekce hluku. Státem autorizovaná a akreditovaná zkušební laboratoř č.1065.

ENVIROS, s.r.o., je společností poskytující energetické a environmentální poradenství. Působí v ČR a dalších evropských a asijských zemích. Je zapojen do projektů v rámci programů EU, WB, EBRD, USAID, Ecolinks a dalších.

Nakládání s odpady Skladování odpadů Ekologická likvidace

Sanace zemin a podzemních vod. Hlavní obory podnikání: - služby pro životní prostředí - odstraňování ekologických zátěží - sanační práce - nakládání s odpady - nakládání s odpady ze zdravotnických zařízení - geologické práce.

Výroba, prodej, montáž. Kominické práce a služby. Měření emisí malých zdrojů dle zák. 86/2002 Sb. Technické poradenství: - návrh řešení kouřových, spalinových cest. Montáž: - nafukovací pryskyřičné vložky - kovové komínové vložky - vícevrstvé kovové komíny. - FURANFLEX Revize, periodické ...

EKOHYDROGEO Žitný s.r.o. je specializovaná: - konzultační - inženýrská - realizační společnost poskytující od roku 1992 široké spektrum služeb v oblasti ochrany životního prostředí. Hlavním cílem naší společnosti je uspokojovat aktuální potřeby svých zákazníků komplexním souborem služeb realizovaných na vysoké odborné úrovni.

Služby: - optimalizování provozu čistíren - úprava pitných vod. Rekonstrukce, intenzifikace, návrhy, analýzy:

Služby: - akreditované měření azbestu a jiných anorganických látek ve vzduchu a materiálech, - zpracovávání průzkumů na výskyt materiálů s obsahem azbestu, včetně vyhodnocení rizik a návrhů postupu sanace, - zajištění monitoringu sanačních prací.

VODNÍ ZDROJE a.s. – vznikly transformací bývalého národního podniku Vodní zdroje, který byl založen již v roce 1957. Služby: - budování a údržba zdrojů podzemích vod - vodárenství - sanační práce. Jako jedna z mála firem provádíme (nikoliv pouze zajišťujeme) celé spektrum: - hydrogeologických - ekologických - geologických - ...

Poskytování a správa software pro environmentální management a nabídka ekologického poradenství.

Komplexní služby v energetice a průmyslových procesech: - poradenství a konzultace - energetické studie a audity - projekční činnost - inženýrská činnost - realizace dodávek na klíč - dodávky technologií - servisní činnost - regulační armatury Samson - zateplovací systém Brillux - plynové, olejové a kombinované hořáky ...