Ekologické projekty zahrnují všechny projekty, které jsou šetrné k přírodě. Jedná se tedy o revitalizace parků, lesoparků, odstranění ekologické zátěže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a spoustu dalších projektů.

Inženýrská činnost v oblasti ochrany životního prosředí

Zjišťování energetických a materiálových vstupů a emisí do ovzduší a pevného odpadu ve všech fázích životního cyklu, jako je těžba surovin, výroba, doprava, užívání a odpad

Práce: -elektroinstalační -ekologické vytápění -zabezpečovací systémy -výpočty tepelných ztrát.

Poradenství - v oblasti vodního a odpadového hospodářství, ochrany ovzduší, přepravy nebezpečných věcí ADRvzorkování odpadů Vzorkování vod Školení - v oblasti vodního a odpadového hospodářství, ochrany ovzduší, přepravy nebezpečných věcí ADR

Komplexní služby v oblasti podnikové ekologie

MEGAWATT Naše služby: - automatické regulace topných systémů - servis záruční a pozáruční - opravy a revize plynových a elektrických zařízení (vč. prodeje náhradních dílů) - podlahové a stěnové vytápění - montáže měřidel - kominické práce - vodoinstalatérské práce - poradenství.

Prodej - pohonné hmoty. Dodávka a montáž - solární panely - program ZELENÁ ÚSPORÁM. Čištění a odkalování nádrží. Kalibrace výdejních zařízení.