Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Služby - odvoz a odstranění odpadů - nakládání s chemickými látkami a směsmi - odpadové hospodářství - ekologické poradenství.

Služby: - archivace a skartace dokumentů - úschovna dokumentů - vedení evidence o uložených písemnostech

Nákup, prodej: - kovové odpady, odpady legovaných ocelí - ekologická likvidace autovraků.

Výkup a zpracování kovového odpadu a barevných kovů: - lisování lehkého kovového odpadu - stříhání a pálení těžkého kovového odpadu - třídění barevných kovů - sběr druhotných surovin. Vykupujeme - barevné kovy: - měď*, olovo, zinek, hliník, bronz, mosaz, titan, nikl, wolfram - kovový odpad - železo, litina, nerez a jiné ...

Služby - odvoz odpadu, suti - likvidace odpadu - prodej písku a štěrku.

Dovoz: - kožená galanterie - dárkové předměty - předložky a koberečky.

Recyklační služby, výroba, prodej - plastový šrot - pelety.

Výkup, zpracování, prodej: - kovový odpadový materiál.

Výkup, likvidace, zpracování a prodej odpadu či starého papíru.

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Služby: - přeprava, zneškodňování odpadu - sanace budov (odstraňování ropných látek, azbestu) - dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Výroba, montáž: - uhlíkové filtry pro automobily, zemědělskou techniku, průmyslové objekty.

Firma Janovský - likvidace odpadů působí v oblasti nakládání s odpady od roku 1991 a zabývá se: - vyklízením - nakládkou - odvozem - řádnou likvidací - využití - zneškodnění odpadů ve smyslu zákona č. 185/2001 Sb. Kontejnery, které naše firma používá mají objem od 3, 5 m3 do 20 m3. Všechny mají zadní část otevírací.

Činnost: - demolice (malé i rozsáhlé) - zemní práce - recyklace stavebních odpadů.

Naše společnost poskytuje služby v oblasti zpracování, výkupu a prodeje kovového odpadu.

Firma G-servis Praha spol. s r. o. je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9000 a ČSN EN ISO 14000 členem České asociace konzultačních inženýrů (CACE), České asociace sanačních biotechnologů (ČASAB) a odpovědní pracovníci jsou členy České asociace hydrogeologů (ČAH).

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.

Recyklace plastu - plastový regranulát a drť. Likvidace odpadů a odpadních kapalin, sanace ekologických zátěží. Nabídka ekologického poradenství.

Činnost: - recyklace, ekologická likvidace nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - poradenství, monitoring v oblasti životního prostředí.

Společnost P - EKO s.r.o., dceřinná společnost společnosti Rumpold s.r.o. nabízí služby v následujících oborech: - nakládání s odpady (včetně nebezpečných) - řešení starých ekologických zátěží, rekultivace, sanace - likvidace čených skládek - tvorba a údržba zeleně - EIA - dokumentace a posudky - biologická hodnocení a posudky - ...

Ukládka inertních materiálů. Prodej: - štěrk - betonářský a maltový písek - lomový kámen. Recyklační technologie. Doprava sypkých stavebních materiálů. Odvoz odpadu a suti v kontejnerech. Zprostředkování stavební mechanizace – jeřáby, nakladače, bagry atd.

Výkup a zpracování: -železného odpadu. -barevné kovy. Služby: -ekologická likvidace autovraků. Areál ZKL.

- likvidace nebezpečných odpadů - svoz odpadů vlastními dopravními prostředky - optimální likvidace odpadů - spalovny, solidifikační zařízení, skládky, zařízení k recyklaci - poradenská činnost v oblasti nakládání s odpady - pronájem kontejnerů, navržení a optimalizaci skladovacích a sběrných nádob čištění nádrží a jímek - sanační ...

Správa a údržba komunikací. Svoz a likvidace: - velkoobjemový odpad. .