Stanislav Kojecký
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Práce tlakovým vozem: - čistění domovních odpadů, potrubí, domovní přípojky, domovní i venkovní kanalizace. Monitorování nástrčnou kamerou: - zjišťování poruch na domovních stoupačkách a vodovodních přípojkách.

Činnost Martina Vaňka: - kontejnerová doprava - přeprava sypkých materiálů - odvoz a likvidace opdadu (stavební suť, beton, zemina) - pronájem kontejnerů

Služby - strojní čištění kanalizace - tlakové čištění kanalizace - monitoring inženýrských sítí - vytyčování kabelových a potrubních vedení.

Vodohospodářské stavby: návrhy, příprava a realizace: - ohřev vody pomocí výměníkových stanic či samostatných topných okruhů - bioplynové stanice - vypracování kompletního projektu - instalace průmyslových chladících systémů na klíč včetně zhotovení potrubních tras chladící kapaliny - tlakové systémy kapalin - čerpací systémy pro ...

MANI Group s.r.o. provádí výkup a recyklaci plastových materiálů.

Společnost RITSCHNY kovošrot a sběrné suroviny s.r.o. se zabývá výkupem, zpracováním a prodejem kovového odpadu. V našich sběrnách vykupujeme železo, železný šrot, litinu, barevné kovy, papír, plast i sklo. Nabízíme přistavení a odvoz kontejnerů s kovovým nebo papírovým odpadem. Jsme tradičním dodavatelem odpadu do oceláren a ...

Výkup, třídění, zpracování a prodej všech druhů kovových odpadů: - železo - měď - bronz - mosaz - hliník - zinek - olovo. Odvoz volně ložených odpadů nákladními automobily s hydraulickou rukou. Na všech provozovnách jsou k dispozici digitální váhy a skladová technika - vysokozdvižné vozíky k usnadnění nakládky a vykládky kovového ...

Prodej palivového dřeva pro Odry a okolí. Kontejnerová doprava: - přistavení kontejneru - odvezení odpadu a suti, stavebních materiálů - dovoz štěrku, písku, hlíny - dovoz uhlí. Výkup dřeva.

Činnost: - likvidace kovového šrotu - návrh, montáž veřejné LED osvětlení, xenonové pouliční osvětlení - dodávka čistíren odpadních vod, ČOV - dodávka víceúrovňový systém parkování, multigaráž.

Nakládání s odpady, sběrna. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, železo, barevné kovy - papír - textil - sklo. Úřední skartace dokladů.

Společnost Ing. Jitka Tomisová EKOTECHNIKA Ostrava provádí autorizované měření emisí znečišťujících látek, dále také měření doprovodných vzduchotechnických parametrů, spotřeby tlakového vzduchu a laboratorní rozbory. Poskytujeme ekologické služby a zabýváme se ekologizací provozů veškerých technologií a snižováním emisí.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Společnost Depos Horní Suchá, a.s. zajišťuje nakládání s odpady, skládka, skladování a likvidace nebezpečného a komunálního odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů. Doprava: - nákladní, velkokapacitní kontejnery.

Společnost SPV RECYCLING CZ a.s. se zaměřuje na výkup, likvidaci autovraků, a výkup a zpracování kovového odpadu.

Společnost HAVISTEEL s.r.o.se zabývá výkupem kovového odpadu, barevných kovů, tříděním, zpracováním a prodejem.

Naše firma se specializuje na zpracování plastových materiálů vzniklých z výroby. Služby jsou především uzpůsobeny pro firmy, které produkují velké množství plastů. Plasty vykupujeme jednodruhové a ve velkém množství. Preferujeme plastové odpady z výroby ve formě zmetků, obalů, fólií, přepravek, palet, špulek atd. Tři základní služby : Výkup ...

Ekolikvidace Autoburza Ostrava provádí likvidaci autovraků a prodej náhradních dílů.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Poradenství: - bezpečnost práce, bezpečnost výrobků - ekologické firemní poradenství - ovzduší, rozbory vody, odpady - systémy řízení ISO.

Odvoz a likvidace odpadních vod a fekálií septiku, žump, čov, tukových lapolů. tlakové pročištění odpadů. Fekálové služby vozidlem LIAZ S706 8m3, délka hadic 30m i více. Doprava peletek.

Návrh, dodávka, montáž, realizace: -tepelná čerpadla -fotovoltaický systém -teplovzdušné solární panely

- Ekologie, zpracování EIA, ekologické audity. - Monitoring znečištění. - Geologie, hydrogeologie, sanační geologie.

Prodej, výkup, zpracování: - kovový odpad, šrot.

Realizace průmyslových staveb. Projekčně inženýrská společnost. Od roku 1997 působíme na českém i zahraničním trhu. Činnost: - dodavatelsko-inženýrská - projektová. Investiční projekty. Vypracování projektové dokumentace pro výstavbu investičních celků. Provádění staveb. Dodávky technologických celků na klíč a ocelových konstrukcí v ...