Stanislav Kojecký
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Nakládání s odpady, přistavování kontejnerů. Výkup a sběr kovového odpadu, sběrna - papír, železo, hliník, litina, slitiny kovů, měď, nerez. Autodoprava, přeprava sypkých materiálů. Výkup autobaterie.

Stavební činnost. Stavby na klíč. Rodinné domy na klíč. Nízkoenergetické rodinné domy na klíč. Podkroví. Půdní vestavby, nástavby. Dodávka a montáž schodišť. Inženýrská činnost. Projekce, projektování, projektová dokumentace: - stavební - rodinné domy - průmyslové, zemědělské stavby - obytné, průmyslové zóny. Zateplování ...

Nakládání s odpady. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, barevné kovy - papír - textil - sklo - autobaterie - plastové folie Úřední skartace dokladů. Nakládka a odvoz odpadů vlastní technikou. Výkup ovoce.

Firma Ostravské Rekultivace, s.r.o. řeší ve spolupráci se státním podnikem jednu z největších ekologických zátěží ostravského regionu, hořící Heřmanickou haldu.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.

Společnost Metalfresh, s.r.o. se specializuje na výkup a zpracování kovového odpadu. Také provozujeme eshop bydlet-moderne, kde nabízíme designový nábytek.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Nákup, prodej, výkup, leasing: - nákladní, užitková a speciální vozidla - vleky, návěsy, tahače - nástavby, vysokozdvižné vozíky - stavební a pracovní stroje - náhradní díly na nákladní automobily - ekologická likvidace osobních a nákladních vozidel - dovoz aut na zakázku - ekologická likvidace

Zpracování, prodej, sběr, výkup, třídění: - ocelový a litinový, kovový odpad - kovošrot. Provozovna: - Orlovská 125, Ostrava - Heřmanice (podjezd na Heřmanický rybník)

Poskytování služeb zemědělskými stroji: - příprava půdy - ochrana rostlin a hnojení - sklizňové práce. Živočišná výroba: - produkce: - mléko - vepřové maso - hovězí maso. Rostlinná výroba: - produkce: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - mák - řepka. Malosériová výroba: - krabice - tvarové ...

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Ekolikvid - Ekologická likvidace aut Odtah a ekologická likvidace vozidel všech značek a typů po celém Moravskoslezském kraji. Výkup vozidel v jakémkoliv stavu, barevných kovů (měď, mosaz, hliník, zinek, olovo, cín a veškeré tvrdokovy) a katalyzátorů.

Služby: -nakládání s odpady -recyklace

Nabízíme ekologickou likvidaci vozidel v Ostravě a jejím okolí od A až po Z. V rámci naší činnosti také zajišťujeme odtahovou službu. Součástí našich služeb je výkup starého vozidla (popř. vraku vozidla), ekologická likvidace, vyřazení z evidence vozidel, včetně dokladu o ekologické likvidaci vozidla.  Naše služby: - odtah vozidla zdarma - ...

Organizační složka Městského úřadu Frenštát pod Radhoštěm. Technické služby: - správa a údržba silnic a místních komunikací včetně jejich čištění a zimní údržby - odvoz komunálního, domovního odpadu - údržba a zakládání veřejné zeleně (sekání trávy, aj.), rekultivace - údržba a opravy veřejného osvětlení a světelných signalizačních ...

Pobočky: Zlaté Hory Bezručova 144, 793 76 tel.: 584 425 307; 584 425 071 Společnost UNIGEO a.s. má více než 60-ti letou tradici, jejíž historie se odvíjí od roku 1951. V současné době jsou na poli geologicko-průzkumných aktivit a jiných příbuzných a souvisejících věd zastoupeny společností UNIGEO a.s. zejména tyto obory ...

NAKLÁDÁNÍ S ODPADY provádí odvoz i likvidaci tuhých odpadů - stavební, komunální odpad, zemina - pronájem velkoobjemových kontejnerů.

Velkoobchod, prodej: -přístroje pro elektromagnetickou úpravu tvrdé vody

Společnost AM - CAR autobazar, s.r.o. provádí ekologickou likvidaci vozidel.

Zabýváme se ekologickou likvidací vozidel a autovraků. Odtah a potvrzení pro vyřazení vozidla z registru je ZDARMA.

Společnost CE Power Industries a.s. je holding, který se specializuje na recyklaci surovin, energetice a v oblasti FMCG – Potraviny a drogerie.

Provozování: - skládka Životice - ukládání komunálních odpadů - zařízení k úpravě BRO (biologicky rozložitelných odpadů) - kompostárna - sběr, likvidace a zpracování BRO - výroba elektrické energie a tepla - sušení a prodej stolařského řeziva (buk, dub).

Pobočka. Nakládání s odpady, sběrna. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, barevné kovy - papír - textil - sklo. Úřední skartace dokladů.