Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Činnost firmy: - návrhy technologie úpravy vody a konstrukce zařízení na úpravu vody - výroba, instalace a servis úpraven vody - výzkum a vývoj biodegradačních sanačních metod úpravy odpadů.

Jsme elektromontážní firma zabývající se jak stavebními a inženýrskými činnostmi, tak i prodejem a instalací fotovoltaických panelů.

Schüco je předním prodejcem progresivních fasádních systémů. A je zárukou kompetence v oblastech solárních řešení, oken, dveří a fasád. Tato společnost byla založena v roce 1951. Více než 5.000 spolupracovníků a 12.000 partnerských firem ve více než 75 zemích nabízí pod značkou Schüco nejmodernější okenní a fasádní technologie, efektivní ...

Akciová společnost Kovošrot Praha patří mezi nejvýznamnější zpracovatele kovového odpadu v České republice. Nabízíme: - výkup, odvoz a prodej železa a barevných kovů.

Dělení materiálu: -dělení kovového materiálu, -likvidace kovových konstrukcí včetně vykoupení šrotu a následný odvoz, -rozpálení starých strojů, cisteren a vagonů, -rozpalování mostních a jeřábových konstrukcí.

Svou nabídku rozdělujeme na tyto části: 1.Elektrárna na klíč 2.Prodej komponent 3.Dílčí plnění 4.Stavebnice Elektrárna na klíč: - zajistíme pro Vás vše, co budete potřebovat k výstavbě a provozu fotovoltaické elektrárny: - studie proveditelnosti - jednání s energetickými společnostmi - projektantské práce - energetický audit (bude–li ...

Kompletní služby v oblasti ochrany životního prostředí. Průzkum: - průzkum znečištění (historická studie, zpracování projektu průzkumných a vrtných prací, odběrů vzorků zeminy, vod a vzduchu, interpretace, infografie) - analýza rizik, v případě prokázání znečištění - autorizované studie vlivu staveb na životní prostředí. .

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.

Odběr a zneškodnění odpadních zářivek a výbojek.

Provádění ekologického auditu a sanací ekologických zátěží a rekultivace.

Služby: - příprava projektů v oblasti životního prostředí - konzultační činnost v oblasti životního prostředí (odpady, obaly, aj.) - odpadový hospodář (komplexní služby v OH - vedení evidence odpadů, roční hlášení, aj.) www.odpadovyhospodar.cz - zpracování plánu odpadového hospodářství - vstupní ekologický audit.

Naším cílem v hb Solar je představit a dodávat na trh vysoce kvalitní technologie šetrné k životnímu prostředí pro využívání obnovitelných zdrojů energie. V současné době se používají fotovoltaické systémy k zajištění ekologicky bezpečné a spolehlivé dodávky energie pro budoucnost. Současně jsme otevřeni vývoji nových a udržitelných výrobních ...

Realizujeme průzkumné a sanační práce, ekologické služby a audity .Biodegradace v odpadních systémech, odstranění a zpracování odpadů.

Výkup, prodej, zpracování, likvidace druhotných surovin a odpadů včetně nebezpečných. Kompletní odpadový a kontejnerový servis. Poradenství v oblasti nakládání s odpady.

Společnost PENTO spol. s r.o. byla založena v roce 1992 skupinou pracovníků s dlouholetými zkušenostmi v oblasti chemického průmyslu. Hlavní aktivitou společnosti je EPC kontraktační činnost v oblasti chemického a petrochemického průmyslu, rafineriích, průmyslu plynů, energetiky, ale také v potravinářském, sklářském a tukovém průmyslu.

Zaměření společnosti - likvidace infekčních a dalších nebezpečných a ostatních odpadů, poskytování služeb a dodávek zboží pro potřeby ve zdravotnictví. Pro tuto činnost má udělené a platné souhlasy k provozování mobilního zařízení ke sběru a výkupu odpadů od Magistrátu hl. města Prahy a Krajského úřadu Středočeského kraje. Biosyst s.r.o. ...

Činnost: - zateplování - výstavba i rekonstrukce rodinných domů, objektů občanské vybavenosti, škol, zdravotních středisek, budov pro obchod a služby - komunikace, chodníky - provedení vodovodních, kanalizačních a plyno- vodních sítí a přípojek, vč. zemních prací - opravy a rekonstrukce památkově chráněných objektů - odvoz odpadů a suti ...

Ekologie. Služby a konzultace v oblasti životního prostředí.

Likvidace ekologických škod, monitoring jednotlivých složek životního prostředí. Poradenství v oboru, ekologický auditing. Odstraňování pevných odpadů. Podnikatelské poradenství. Geologický průzkum.

Odvoz, výkup, likvidace a recyklace použitých jedlých potravinářských tuků a olejů z restaurací a výroben. Prodej potravinářských rostlinných olejů.

Společnost BP Consult se zabývá konzultační a inženýrskou činností v oborech týkající se ochrany životního prostředí, ekologických škod, geologie a hydrogeologie. Nabídka služeb: -EIA-hodnocení vlivu na životní prostředí -EMS-systém řízení dle souboru norem ISO 14 000 -ekologický audit -analýza rizik.

Ekologie. Životní prostředí-sekce hluku. Státem autorizovaná a akreditovaná zkušební laboratoř č.1065.