Stanislav Kojecký
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Služby: - kompletní řešení problematiky nakládání s odpady (i nebezpečnými) a závadnými technologiemi - komplexní řešení problematiky likvidace strojů a výrobních zařízení - demontáž ocelových konstrukcí a výrobních celků - výkup druhotných surovin (železo, barevné kovy, nerezy, elektromotory, elektrozařízení, kabely) - odkup nydbytečných ...

Firma Stavokomplet byla založena v listopadu 1992 s cílem poskytovat kvalitní servis v oblasti městského inženýrství, spočívající v projektové přípravě staveb, inženýrské činnosti a samotné realizaci stavby až do kolaudace, formou na klíč. Zajišťujeme provozování vodovodů, kanalizací a ČOV ve městech, obcích a průmyslových areálech. Naše ...

Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Nákladní doprava. Likvidace stavebních odpadů. Výroba, prodej: - stavební recykláty.

Zemní a výkopové práce. Přistavení a pronájem kontejnerů. Přepravy materiálů.

Nakládání s odpady. Autoopravna.

Autodoprava: - odvoz splaškové vody.

Zpracováním tříděného komunálního a živnostenského odpadu. Výroba a prodej pěnového skla Refaglass.

Výroba, dodávka: - asfaltové směsi. Provádíme recyklaci vybouraných asfaltových a betonových konstrukcí.

Naše firma se zabývá obchodem a zpracováním kovových odpadů, převážně se specializujeme na barevné kovy a jejich slitiny

Výkup, třídění, lisování: - barevné i nebarevné kovy - autovraky. - papír Likvidace: -technologická zařízení firem.

Naše služby: - výkup druhotných surovin - odvoz sutí a odpadu - dovoz štěrku, písku, drtí.

Zajišťování veřejně prospěšných služeb.

Provádíme: - likvidace běžných odpadů - nákladní vnitrostátní doprava.

Výkup, likvidace: - druhotné suroviny.

Elektroinstalace Solární technika Stavební práce

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Provoz sběrného dvora. Skladování a likvidace nebezpečného odpadu.

Přepracování odpadů s obsahem drahých kovů, výroba zvláště nebezpečných jedů, výroba čistých drahých kovů.