Stanislav Kojecký
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Sběrné suroviny. Sběr, výkup: - odpadové suroviny.

Sběrné suroviny. Sběr, výkup: - odpadové suroviny.

Sběr, výkup: - odpadové suroviny - papír, železný šrot, barevné kovy, plasty.

Výkup: - odpadové suroviny - papír, železný šrot, barevné kovy, plasty.

Nákup, sběr, úprava: -kovové odpady z neželezných kovů.

Zajištění likvidace stavebních a jiných odpadů. Bezplatný pronájem kontejnerů na stavby. Zemní práce, terénní úpravy a demolice budov. Prodej sypkých materiálů (štěrk, písek, zemina) a recyklátů. Autodoprava kontejnerová. Nakládání s odpady: - sběr, třídění, svoz a přeprava odpadů do místa zneškodnění či dalšího využití. Zemní ...

Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...

Odvoz: - fekálie - žumpy - čističky. Likvidace odpadních vod.

Úpravna a čištění vody: -odstranění vodního kamene.

Likvidace: - odpadní vody.

Pellet Mill – Mills Biomass Pellet Solutions. Prodej: - granulační stroje - peletovací stroje - peletovací mlýn - granulační linka - zařízení Small Granulation Unit - Cutting Grinder - Auger Conveyor - a další zařízení pro zpracování biomasy. Využití: - granulovaná biomasa - pelety jako topení i krmivo - biologické brikety.

Likvidace inertních odpadů. Prodej písku a drtí.

Autodoprava. - nákladní. Zajištění likvidace nebezpečného odpadu Autoservis.

Nákup, zpracování, prodej: -kovový odpad. Kovošrot: -likvidace ocelových konstrukcí -ekologická likvidace autovraků. Prodej: -technické plyny firmy LINDE TECHNOPLYN, a.s. Pronájem: -kryté a volné skladové plochy -železniční vlečka -zdvihací a manipulační mechanizmy -volné pozemky pro výstavbu průmyslových provozů.

Zpracování, výkup: - zinkové odpady.

Výkup a zpracování: -kovový odpad a barevné kovy. Likvidace: -provozní zařízení.

Služby: -ekologická likvidace automobilů -potvrzení o převzetí autovraku. Prodej: -náhradní díly na nákladní automobily -Tatra Liaz a další.

Poradenství a konzultace: - obnovitelné zdroje energie a TZB.

Ekologie. Pradenství v oblasti: - ekologie - chemie - aktivní uhlí.

Lektor Českého sněmu dětí pro životní prostředí.

Výkup: - kovový odpad - barevné kovy.

Projektová a stavební činnost, realizace staveb. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové -vše možno na klíč. Služby: -stavební architekt (interiér i exteriér ) -komplexní projektové zabezpečení od územního řízení po kolaudaci -inženýrská činnost v celém rozsahu včetně přípravy záměru stavby. Poradenská a konzultační ...

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.