Stanislav Kojecký
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.
Skládka Chocovice s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Přeprava - stavební stroje Recyklace - stavební odpad drcení a betonu a sutí Demolice Zemní práce

Služby: -čištění kanalizačních vpustí -vyvážení septiků -odvoz fekálií -tlakování hydročističem (krtkem). Turistická ubytovna.

Nabízíme: - autorizovaný servis Škoda Liaz - likvidace autovraků - pronájem vysokozdvižné plošiny - odtahová služba. .

Řešení problematiky hluku v životním ale i v pracovním prostředí

Provádíme stavební, zednické, bourací a demoliční práce. Nabízíme zateplování budov.

Naše služby: - údržba města a komunikací - odvoz komunálního odpadu - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleňe - provozování sběrného dvoru - provozování hřbitova - provoz městského koupaliště v letní sezoně - provoz veřejných záchodků.

Odvoz: - fekálií a nebezpečných odpadů. Čištění: - kanalizace, stoupačky. Opravy: - kanalizace, septiky.

Provádění recyklace kovového odpadu a šrotu.

Vypracování průkazů energetické náročnosti budov (PENB), sestavení položkového rozpočtu stavebních prací včetně výkazu výměr, odhady nemovitostí pro hypotéky a půjčky u staveních spořitelen, odhad tržní hodnoty nemovitosti při prodeji.

Prodej - měniče napětí SMA, FRONIUS - fotovoltaické panely - tepelná čerpadla NIBE Dodávka - fotovoltaické systémy - hybridní systémy - tepelná čerpadla Poradenství - energetické systémy Projekce - fotovoltaické systémy na míru Stavba - fotovoltaické elektrárny, výstavba a servis ...

Komunální práce. Vývoz fekálií z jímek, septiků a žump. Služby v zemědělství, zahradnictví, lesnictví Zimní údržba komunikací

Technické služby města. - likvidace odpadů - úklidové práce

Recyklace a likvidace průmyslových odpadů.

Autodoprava: -nákladní, -vnitrostátní a mezinárodní doprava. Služby: -odvoz a likvidace odpadů.

Služby: - odpadové hospodářství.

Sběr a zpracování kovových odpadů: - likvidace technologických celků - demontáže - výkup barevných kovů, měď, hliník, bronz, železo, mosaz, nikl, ocel, nerez, litina - nakládání s kovovými odpady - barevné kovy, lití do písků, pískové formy - modelárna - výroba dřevěných modelů - šrot, kovošrot.

Služby - nákladní doprava - odvoz odpadů, sutí, kovového šrotu - zemní a výkopové práce.

Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady.

Výkup a zpracování kovového odpadu.