Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnictví, kosmetika, masáže, pedikúra, manikúra. Studio MADDY

Silver Studio Manikúra Pedikúra Odhalte své nožky s pedikúrou SpaRitual Kadeřnictví Kosmetika

Kadeřnictví, kadeřnický salon. Studio Ká. Pedikůra.

Studio Ally. Rekvalifikační kurzy Permanentní make-up Permanentní řasy Kadeřnictví Nehty Masáže Kosmetika Pedikůra.

Provozujeme holičství a kadeřnictví.

Nabízíme kadeřnické služby.

Kadeřnictví. -stříhání -barvení -trvalá -melíry -společenské účesy.

Kadeřnictví Vizážistika Svatební líčení Čínská medicína Kosmetika Masáže

Služby: -kadeřnictví -kosmetika Nous parlons Français

Kadeřnické a kosmetické studio MADONA Kadeřnické služby - Dámské - Pánské - Dětské - Společenský účes Pedikůra Modeláž nehtů, manikúra Permanentní make-up, prodlužování a zhušťování řas.

Kadeřnictví, kadeřnický salon. Studio Parisen.

MILAGRO - hair studio Kadeřnictví. Svatební účesy Péče o vlasy Prodlužování vlasů Keratin Shot - ošetření vlasů Barvení vlasů Proměny.

Kadeřnictví. Vlasové studio. (střih, barvení, melírování, trvalá) provádím i barvení pomocí takzvaných BIOBAREV.

A studio Brno Kadeřnictví Kosmetické služby Permanentní make-up a tetování masáže

Kadeřnictví. Dámské, pánské dětské kadeřnictví.moderní střihy, barvení, trvalá, melír. Hloubková regenerace - Brazilský keratin Beox Poradenství a prodej výrobků pro domácí péči. Používáme materiál značek: Dusy, Matrix, Wella.

Kadeřnictví ANDANIKA & VISAGE STUDIO proměny vizáže, minikurzy líčení, vlasová kosmetika

Kadeřnictví. Profesionální kadeřnické služby v centru Brna. Vedle střihu, barvení a melírování nabízím také tvorbu účesů a pletení copánků. Pracuji s kosmetikou značky Matrix.

Kadeřnice, vizážistka. Dámské, Pánské i Dětské stříhání Foukaná, Žehlení, Kulmování Masáže vlasové pokožky Melírování, Barvení, Přelivy Vodová ondulace Svatební a Společenské účesy (také účesy Historické, Dětské a copánky nejen francouzské) Líčení (svatební i společenské, denní i večerní, fashion i fotomake-up) Prodej vlasové kosmetiky ...

Kadeřnictví v centru Brna. Kadeřnické služby. Pondělí-pátek 7:00 - 19:00 Lichý týden 7:00 - 13:00 Sudý týden 13:00 - 19:00 Sobota ZAVŘENO Neděle ZAVŘENO

Kadeřnictví a holičství.PROKOP HAIR & BEAUTY

Kadeřnictví Kotlářská. Kadeřnické služby. Aloxxi Americká profesionální vlasová kosmetika nejvyšší kvality bez sulfátů, parabenu a chloridu sodného

Kadeřnictví. Kaes studio. Kadeřnické a vizážistické služby v blízkosti Magistrátu města Brna.

Kadeřnictví Brno. Dámské a pánské kadeřnictví Společenské a svatební účesy.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby. Stříhání, barvení, styling. Provozní doba je rozdělena na dva týdny, pracovní dny jsou od pondělí do pátku: - lichý týden od 13.00 do 19.00 hodin, - sudý od 6.00 do 12.00 hodin.