Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Náš salon pracuje výhradně s profesionální německou vlasovou kosmetikou Goldwell, kterou založil Hans Erich Dotter v roce 1948. Tato firma nabízí široký sortiment produktů jak pro ženy, tak i speciální vlasovou kosmetiku pro muže. Svým partnerstvím podporuje kadeřníky na celém světě.

Dita Stloukalová provozuje kosmetický salón se zaměřením na líčení, kadeřnické služby, manikúru a pedikúru.

INTER ZNOJEMIA Group, a.s. provozuje kadeřnický salón a restauraci s vinným sklepem.

Dalibor Šták provozuje kadeřnictví, ve kterém využívá kvalitní vlasovou kosmetiku značky Goldwell.

Kadeřnictví. Profesionální vlasová kosmetika SUBRINA PROFESSIONAL.

Solárium Kadeřnictví Masáže kosmetika Manikúra a pedikúra Prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Kosmetický Salon 5. element, služby: - kadeřnictví - kosmetické služby - manikúra - pedikúra - modeláž nehtů - parní sauna - solná jeskyně - masáže.

Služby - kadeřnictví - orientální epilace - kosmetika - masáže - manikúra, modeláž nehtů - pedikúra.

Služby v péči o vizáž - kosmetika - kadeřnictví - manikúra - pedikúra.

Prima Studio, s.r.o. provozuje: - kadeřnictví, prodlužování vlasů - kosmetiku, permanentní make - up - pedikúru - manikúru - modeláž nehtů - solárium - výroba nábytku na zakázku

Salon Goldenhair s.r.o. se zaměřuje na kadeřnictví, kosmetické služby a provádí různé druhy masáží.

Salon 5.element s.r.o. provozuje kadeřnictví a provádí kosmetické služby a různé druhy masáží.

Salon Galapa s.r.o. provozuje kadeřnictví a kosmetický salón, zaměřuje se také na prodlužování řas, manikúru, pedikúru a na maderoterapii.

Stříhárna s.r.o. provozuje dámské a pánské kadeřnictví. Realizuje sestřihy podle požadavků zákazníka úpravy vousů, holení a jiné.

PK corporation, s.r.o.: -výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové ...

ALL FOR BODY s.r.o. poskytuje tělové procedury, jako jsou kosmetické služby, kadeřnictví, manikúru a tělové zábaly.

Kadeřnictví Tanaj - Jana Halabicová poskytuje dámské, pánské a dětské kadeřnické služby. Nabízíme společenské účesy, prodej vlasové kosmetiky, tonování přírodních vlasů, změnu střihu i barvy, neznatelné krytí šedin, úprava vousů. Tvořím svatební a společenské účesy. Nabízím prodlužování i zahuštění vlasů. Pracuji s italskou kosmetikou Davines. ...

Hair and beauty studio v Brně. Dámské kadeřnictví, permanentní make-up, omlazující procedury, líčení

Centrum krásy, hubnutí a relaxace. Služby: Neinvazivní liposukce - kavitace, je bezbolestná metoda, probíhá díky infračervenému světlu, elektrostimulaci, ultrazvuku: -redukce tukových polštářů uložených na břiše, hýždích, stehnech -tónování a zpevnění nejen všech svalů těla, ale i povrchu kůže -zeštíhlující, odvodňující a ...

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Pedikúra Masáže

Kadeřnictví: -stříhání dámské, pánské, dětské -společenské a svatební účesy.