Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kosmetické služby. Kosmetické ošetření pro ženy i muže, depilace, barvení obočí či řas. Prodej kosmetických přípravků.

Kadeřnictví Lucie. Dámské, pánské, dětské střihy.

Holičství, kadeřnictví. Stříhání, barvení, česání.

Holičství, kadeřnictví. Pánské, dámské, dětské střihy a účesy.

Kosmetický salon. Povrchové čištění pleti, peeling, pleťové masky.

přerušení: od: 1.1.2014. Služby: -kosmetika -masáže. Tvarování postavy a omlazení pleti. Ultrazvuková liposukce.

Kosmetické, masérské služby.

Čínská a alternativní medicína Masáže za použití přírodních a bylinných produktů včetně lymfatických masáží a detoxikací organismu bylinkami Práce s dětmi, těhotnými ženami a se zdravotně postiženými klienty.

Kosmetické služby: - barvení řas a obočí - depilace - líčení denní, slavnostní a večerní.

Nabízíme kosmetické služby, masáže, kúry.

Kadeřnictví. Dámský střih (mytí, regenerace, foukaná, styling), barvení, melírování, pánský střih, dětský střih. Masáž hlavy. Pracuji s profesionálními barvami MATRIX.

Kadeřnictví - pánské, dámské, dětské - prodlužování vlasů Manikúra - modeláž nehtů.

Pedikúra: - parafín na ruce - stříhání a broušení nehtů - lakování.

E-shop - zastoupení holandské značky pro nehtový design - NAIL CREATION - UV gely - pomocné tekutiny - štětce - nehtová lepidla - přípravky pro péči o nehty Nehtové studio - zastoupení holandské značky PRO nehtový design - NAIL CREATION E-shop - zastoupení holandské značky pro nehtový design - NAIL CREATION - UV gely - ...

Prodej a distribuce - kosmetika MARY KAY Kosmetika - líčení svatebí, denní, večerní, maturitní plesy, tabla, přehlídky, doprovodné - proměny - vizážista Kurzy - líčení.

Pedikúra - thajské masáže nohou - manikúra - parafínové zábaly - depilace - P- shine - gelová modeláž nehtů na nohou - lakování a zdobení nehtů Thajské masáže nohou.