Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kadeřnictví - kadeřnické služby

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Kadeřnictví, holičství. Prodej, služby: -německá kosmetika JANSSEN -kompletní ošetření všech druhů pleti -masáž obličeje a dekoltu, čištění pleti -mikromasáž očního okolí -peeling -aplikace pleťových masek -barvení řas a obočí -depilace teplým voskem -poradenská služba -tetování HENNOU (HENNA) -líčení-i nevěsty ...

Masérské služby - masáže - reflexní terapie - baňkování

Nabízíme zkrášlení těla - tetování nebo piercing na vlastní kůži. Naše moderně vybavené tetovací studio vám zajistí služby na profesionální úrovni. Tetování vám navrhneme, nebo si vyberete z velkého množství našich motivů.

Služby: -úprava a lakování přírodních nehtů -parafínové zábaly -nehtová modeláž gelem -nehtová modeláž akrygelem -nehtová modeláž akrylem -pedikúra -manikůra -P-shine.

Služby: -modeláž nehtů -manikůra -pedikůra -p-shine -masáž rukou.

Služby: -manikůra -pedikůra -nehtová modeláž -odborné ošetření nohou. Přípravky značek: -Gehwol a Jessica.

Kadeřnictví, holičství dámské, pánské, dětské: -módní střihy dle posledních trendů -melírování -barvení -American Colors -trvalá Wellaformer -Headlines -masáž hlavy -speciální kúry -svatební účesy -společenské účesy -poradenství.

Služby: -ošetření nejmodernější technologií -poradenství s praxí v dermatologii -vstupní konzultace zdarma -bezbolestná epilace pomocí AFT technologie.

Kadeřnický salon: -dámský -pánský -dětský.

Kadeřnický salon. Kadeřnictví: -pánské -dámské -dětské.

Holičství, kadeřnictví -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Kosmetické služby -Velkoobchod a maloobchod

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod Kosmetické služby Masérské, rekondiční a regenerační služby

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby Kosmetické služby

Kosmetické služby Manikúra -Ubytovací služby