Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kosmetické studio HARMONY - kadeřnictví, holičství, kosmetika:

Služby: Mobilní Manikůra, Pedikůra: -pro muže i ženy -nohy i ruce.

Kosmetika: -péče o pokožku těla i obličeje -depilace -barvení -maska -líčení Masáže: -klasická -lymfatická -bambusová -čokoládová -zábaly.

Služby, práce: -kosmetika -kadeřnictví

Služby: -masáže - Dornova metoda, baňkování, sportovní a klasické masáže, Reiki.

LUNA Služby: -péče o tělo -masáže - klasické, thajské, reflexní -pedikůra -manikůra -individuální přístup a kvalita.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Kosmetické služby. Masáže. Manikúra.

Salon Siesta Služby, prodej: -kosmetické ošetření ultrazvukem, žehlením -lymfodrenáž -lifting a depigmentační ošetření -depilace obličeje -prodej dekorativní kosmetiky etre belle. Fakturační adresa: -Lipová alej 14, Hodonín.

Kadeřnictví, kadeřnický salon: -dámské, pánské a dětské střihy -nové trendy, kreativní střihy -melíry -trvalá -společenské účesy -poradenství prodlužování vlasů.

Masérské služby: -klasická masáž -baňkování -masáž lávovými kameny -protimigrénová masáž -thajská masáž dolních končetin -čokoládová masáž -medová masáž -mobilizační techniky -lymfatické masáže -zábaly rašelinové, parafínové, z bahna z mrtvého moře Pracoviště: Lipovka Relax club, Lipová alej 6, Hodonín

Regenerační a kosmetické studio. Prodej, maloobchod: - bylinné přípravky DIOCHI - pro detoxikaci a regeneraci organismu - poradenství a masáže

Kadeřnictví, holičství.

Kadeřnictví: - damské - pánské

Solárium: -solární turbosprcha od 2 minut do 8 minut -opalovací kosmetika

Kadeřnictví. - kadeřnické služby

Kadeřnictví - kadeřnické služby